Facebook Pixel Sportdog.gr | Φουντώνουν οι φήμες για το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος - Τι έχει «συμφωνηθεί» ανάμεσα στις δύο ομάδες;
| 2017-10-30 11:30:00

Φουντώνουν οι φήμες για το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος - Τι έχει «συμφωνηθεί» ανάμεσα στις δύο ομάδες;

Sportdog Team
Φουντώνουν οι φήμες για το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος - Τι έχει «συμφωνηθεί» ανάμεσα στις δύο ομάδες;

Η απάντηση στο «καυτό» ερώτημα για το... ντέρμπι κορυφής!

Ποιος να το περίμενε το καλοκαίρι όταν ο ΠΑΟΚ έδινε δανεικούς στους Περιστεριώτες τους Αμρ Ουάρντα, Δημήτρη Γιαννούλη και Δημήτρη Χατζηισαΐα, πως με συμπληρωμένο σχεδόν το 1/3 του πρωταθλήματος ο Ατρόμητος θα βρισκόταν στην κορυφή της Super League και οι τρεις ποδοσφαιριστές που στην Τούμπα έκριναν πως δεν «χωράνε» στο ρόστερ, θα ήταν βασικά «όπλα» του Νταμίρ Κάναντι και θα οδηγούσαν τον Ατρόμητο προς τον τίτλο.

Σε τρεις εβδομάδες, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο στην Τούμπα και δεν είναι απίθανο οι Περιστεριώτες να εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Τι θα συμβεί όμως με τους τρεις δανεικούς του ΠΑΟΚ; Θα παίξουν κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά; Υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων να μην αγωνιστούν ούτε στο παιχνίδι της Τούμπας, ούτε σ΄ αυτό του Περιστερίου, ούτε εάν προκύψει αγώνας ΠΑΟΚ Ατρόμητος στο Κύπελλο Ελλάδας ή στα play off;

To sportdog.gr σάς αποκαλύπτει σήμερα πως δεν υπάρχει καμία τέτοια συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων. Άρα, δεν υπάρχει κάποιο… κόλλημα εάν ο Κάναντι θελήσει να χρησιμοποιήσει τους τρεις ποδοσφαιριστές κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Τώρα, εάν οι διοικήσεις των δύο ομάδων συμφωνήσουν… προφορικά για μη χρησιμοποίηση των Ουάρντα, Γιαννούλη και Χατζηισαΐα, θα το μάθουμε τις επόμενες ημέρες…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags