Facebook Pixel Καμία σχέση με Μίτσελ - Ιδού η 11άδα Περέιρα!
| 2015-01-10 10:50:00

Καμία σχέση με Μίτσελ - Ιδού η 11άδα Περέιρα!

Καμία σχέση με Μίτσελ - Ιδού η 11άδα Περέιρα!

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ θα παίξουν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού εναντίον της Σκόντα Ξάνθης!

Η αλήθεια είναι ότι ο Βίτορ Περέιρα δεν βρίσκεται πολύ καιρό στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, για να έχει καταφέρει να σχηματίσει άποψη για όλους τους παίκτες.

Παρόλα αυτά έχει κάποιες πολύ καλές ιδέες στο μυαλό του και στο παιχνίδι εναντίον της Σκόντα Ξάνθης αναμένεται να δούμε κάποιες από αυτές στο γήπεδο! Μόλις χθες ο Σκύλος αποκάλυψε ότι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Μανιάτη σαν "εξιάρι", ως μοναδικό αμυντικό χαφ την 11άδα του Ολυμπιακού.

Σήμερα επιστρέφουμε με νεότερο ρεπορτάζ, με βάση και αυτά που έδειξε τις τελευταίες ημέρες στου Ρέντη ο Περέιρα. Που έχουν στοιχεία Μίτσελ, αλλά από την άλλη πλευρά φαίνεται ότι ο Πορτογάλος θέλει να βάλει από την αρχή τη δική του σφραγίδα. Η επιστροφή Αφελάι και Κασάμι στην 11άδα, άλλωστε, είναι ένα από αυτά...

Στο παιχνίδι με τους ακρίτες θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια ο Ρομπέρτο, με τους Ομάρ, Σιόβα, Αυλωνίτη και Μασουάκου στην άμυνα. Ο Μανιάτης θα βρίσκεται μπροστά τους και περισσότερο προωθημένοι στα χαφ θα είναι οι Κασάμι και Τσόρι.

Στην τριπλέτα της επίθεσης ο Περέιρα ετοιμάζει μία ακόμα έκπληξη: Μήτρογλου κορυφή και Αφελάι στο ένα άκρο, με τον Μπενίτες στο άλλο!

Δηλαδή αναμένεται να επιστρέψουν δύο πρόσωπα που μέχρι τώρα κάθοταν στον πάγκο (Κασάμι, Αφελάι) και οι Μανιάτης και Μπενίτες να αλλάξουν θέση! Ε, δεν είναι και λίγες οι αλλαγές από το πρώτο κιόλας παιχνίδι...

** ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Θλίψη στον Ολυμπιακό - Πέθανε ο παιχταράς
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags