Facebook Pixel Είναι έτοιμη η επόμενη ομάδα του Αναστασιάδη!
| 2015-02-05 00:45:00

Είναι έτοιμη η επόμενη ομάδα του Αναστασιάδη!

Είναι έτοιμη η επόμενη ομάδα του Αναστασιάδη!

Αν αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ ο Άγγελος ίσως να μη δυσκολευτεί να βρει δουλειά…

Το μέλλον του Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ είναι δυσοίωνο από τη στιγμή που ο Έλληνας τεχνικός κατέθεσε την παραίτησή του στη διοίκηση μετά την οδυνηρή ήττα από τον ΟΦΗ.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση, ωστόσο οι πιθανότητες παραμονής του έμπειρου προπονητή στον Δικέφαλο δεν είναι πολλές. Γιατί ακόμα κι αν ο Άγγελος μείνει στο τιμόνι της ομάδας και έρθει μια νέα γκέλα απέναντι στον Ολυμπιακό τότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να τη γλιτώσει ξανά.

Πάντως, ο Αναστασιάδης μπορεί να μη δυσκολευτεί να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Γιατί είναι γνωστό ότι στην ΕΠΟ τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. Αν και εφόσον ο Άγγελος αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, η υποψηφιότητά του θα μπει σφήνα ανάμεσα σε αυτές των Μαρκαριάν και Δώνη και θα γίνει αυτόματα το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός χαίρει της εκτίμησης του Γιώργου Καραγκούνη και έχε φανατικούς οπαδούς μέσα στην ομοσπονδία. Έτσι υπερισχύει έναντι του Δώνη, που αποτελεί επιλογή ανθρώπων της ΕΠΟ και απέναντι στον Μαρκαριάν που είναι η προτίμηση του "Κάρα". Ο Αναστασιάδης, δηλαδή, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη και των δύο πλευρών παίρνει περισσότερες …ψήφους από τους αντιπάλους του.

Όσο για τον ίδιο; Δεν πάει πολύς καιρός που σε μια συνέντευξη Τύπου, όταν ρωτήθηκε για τα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο για τη "γαλανόλευκη", είχε απαντήσει ότι είναι όνειρό του να αναλάβει κάποια στιγμή το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από τον Μακ μετά την ήττα από τον ΟΦΗ - Δείτε την σε φωτογραφίες ΕΔΩ  


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags