Facebook Pixel Τους κάνει πλάκα ο Μαρινάκης με Έλληνα διεθνή!
| 2015-07-21 11:06:00

Τους κάνει πλάκα ο Μαρινάκης με Έλληνα διεθνή!

Τους κάνει πλάκα ο Μαρινάκης με Έλληνα διεθνή!

ΣΤΗ δημοσιογραφική πιάτσα το ξέρουν όλοι και ο Σκύλος σας αποκαλύπτει τι σκέφτονται στο Λιμάνι!

Ο Ολυμπιακός είναι, ίσως, η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που μπορεί να αγοράσει όποιον παίκτη θέλει, για αυτό και το όνομα της ομάδας εμπλέκεται συνεχώς σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια.

Με τους Πειραιώτες να διαθέτουν οικονομική άνεση αλλά και κάποια κενά ακόμα στο ρόστερ τους, μοιραία συνδέονται συνεχώς με παίκτες από το πάνω ράφι, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Με τα δημοσιογραφικά γραφεία να γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις τελευταίες ημέρες, ότι πολύ γνωστός Έλληνας διεθνής άσος "παίζει" για τον Ολυμπιακό!

Ποιος είναι αυτός; Ο Γιώργος Σαμαράς! Που είναι ελεύθερος, τον θέλει ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ και φαίνεται ότι δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα!

Οι πληροφορίες στα δημοσιογραφικά γραφεία, τις τελευταίες ημέρες, αναφέρουν ότι "παίζει" δυνατά για τον Ολυμπιακό, καθώς είναι γνωστή η αξία του και δεδομένη η επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα.

Ο Sam μπορεί να καλύψει αρκετές θέσεις μεσοεπιθετικά, ενώ αν αποκτηθεί θα πρόκειται για μία επικοινωνιακή νίκη των πρωταθλητών!

Προσοχή: Δεν γράφουμε ότι ντε και σώνει ο Ολυμπιακός θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Σαμαρά!

Αλλά επειδή το σενάριο "παίζει" και μάλιστα έντονα και πολύς κόσμος στη δημοσιογραφική πιάτσα το ξέρει, ο Σκύλος σας ενημερώνει για το τι ακριβώς ακούγεται στην πιάτσα...

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ - Αποδυτηριάκιας: Δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά τον Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags