Facebook Pixel Θέλει επιθετικό ο Σίλβα;
| 2015-08-29 22:39:00

Θέλει επιθετικό ο Σίλβα;

Θέλει επιθετικό ο Σίλβα;

Καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση εναντίον του Λεβαδειακού δεν ήταν ο Μάρκο Σίλβα μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς στο ΟΑΚΑ. Τι είπε για την μεταγραφή επιθετικού και τον Καμπιάσο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσιάστηκε αινιγματικός απαντώντας στο ερώτημα αν ο Ολυμπιακός χρειάζεται ακόμα έναν φορ περιοχής, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώτη εμφάνιση του Εστέμπαν Καμπιάσο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τι συνέβη και ο Ολυμπιακός πήρε στο τέλος νίκη με γκολ από κόντρες: «Ναι είναι αλήθεια πως ο τρόπος που μπήκε το 1ο γκολ ήθελε αρκετή τύχη. Αλλά δεν ήταν το ματς μόνο αυτό το γκολ. Στο Α' μέρος είχαμε αρχικά μία καλή φάση για γκολ και μετά άλλες 3-4 στιγμές. Για μένα το Α' ήταν πιο καλό από το Β' μέρος. Καταφέραμε στο τέλος να κερδίσουμε, χωρίς να είμαστε όμως ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας. Κερδίσαμε αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι.

Για την εικόνα της ομάδας στο Β' μέρος: «Ναι είναι αλήθεια πως στο Β' έπεσε η ένταση και η απόδοσή μας. Πρέπει να μιλήσουμε γι' αυτό και για διάφορα προβλήματα. Το θετικό είναι πως επιμείναμε. Όμως δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Θέλω να σταθώ πολύ στον κόσμο μας που μας βοήθησε πολύ. Όταν βλέπαμε το ματς άλλαζε, ρισκάραμε με τις αλλαγές και επιδιώξαμε να σώσουμε άλλον ρυθμό και άλλη εικόνα».

Για τις επιθετικές επιλογές κι εάν χρειάζεται έναν ακόμη επιθετικό: «Εάν και αυτή η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη γι' αυτό το θέμα θέλω να σας πω πως στον Ολυμπιακό όλοι ξέρουν τις ανάγκες της ομάδας. Είναι κάτι που το συζητάμε και ό,τι είναι να το κάνουμε θα το κάνουμε. Πάντα πρέπει να συζητάμε για αυτούς που έχουμε. Πάντα οι παίκτες που δουλεύουν. Έχουμε τον Πουλίδο, τον Χάρα που αν και δεν είναι αυτή η θέση τους πάντα προσπαθούν να βοηθήσουν αλλά και τον Άλφρεντ και πιστεύουμε πως μέχρι το κλείσιμο της αγοράς θα έχουμε βελτιωθεί».

Για τον Καμπιάσο: «Δεν μου αρέσει να μιλάω μεμονωμένα για ποδοσφαιριστές. Ο Καμπιάσο δεν είναι ακόμα στην καλύτερη φυσική κατάστασή του αλλά έπρεπε να τον χρησιμοποιήσουμε λόγω των ελλείψεων που είχαμε. Είναι ένας παίκτης με ταλέντο, εμπειρία και ποιότητα και θα μας βοηθήσει πολύ. Όμως δεν θέλω να μιλάω ατομικά για παίκτες».

Για την διακοπή και το πόσο θα βοηθήσει: «Η δουλειά μας είναι καθημερινά να δουλεύουμε και να διορθώνουμε λάθη. Δεν περιμένουμε την διακοπή για να την κάνουμε. Ξέρουμε από Δευτέρα τι πρέπει να κάνουμε. Η διακοπή θα μας βοηθήσει για να επανέλθουν οι τραυματίες. Σίγουρα θα μας βοηθήσει γι' αυτόν τον λόγο αλλά γενικά δουλεύουμε καθημερινά».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags