Facebook Pixel "Παναθηναϊκός και ΑΕΚ για Γκαντί"
| 2014-04-20 20:39:00

"Παναθηναϊκός και ΑΕΚ για Γκαντί"

"Παναθηναϊκός και ΑΕΚ για Γκαντί"

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του επιθετικού της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Κρις Γκαντί, μαζί με τις ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Λέφσκι Σόφιας και Λουντογκόρετς

Ο 22χρονος επιθετικός που κατάγεται από το Κονγκό αλλά έχει γαλλική υπηκοότητα, εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μαρσέιγ σε ηλικία 15 ετών, καθώς ο πατέρας του ήταν φανατικός οπαδός των Μασσαλών και θαυμαστής του Κρις Γουόντλ, γι’ αυτό και ονόμασε τον γιο του, Κρις.

Ο Γκαντί δεν κατάφερε να καθιερωθεί στον γαλλικό σύλλογο και τον περασμένο Σεπτέμβριο έλυσε το συμβόλαιο του και συμφώνησε με την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ για δύο χρόνια, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του ’15.

Την φετινή σεζόν είχε αρκετά καλή παρουσία καθώς σε 26 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο σημειώσε 7 γκολ και είχε 3 ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός επιθετικός έχει την δυνατότητα ν’ αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, γι’ αυτό και την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί τόσο σαν εξτρέμ, όσο και πίσω από τον επιθετικό σε ελεύθερο ρόλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags