Facebook Pixel Απίστευτη ατάκα Δέλλα στον πάγκο του!
| 2015-11-08 00:00:00

Απίστευτη ατάκα Δέλλα στον πάγκο του!

Απίστευτη ατάκα Δέλλα στον πάγκο του!

"Έγραψε" ο κόουτς του Ατρόμητου στο ματς με τον Παναθηναϊκό! Τι γύρισε και ρώτησε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους τους παλιούς της ομάδας; Θεός...

Ο Τραϊανός Δέλλας ανακοινώθηκε από τον Ατρόμητο μόλις την Τετάρτη, το Σάββατο έκατσε στον πάγκο για το δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κι αν ήταν λίγο πιο τυχερός, ίσως να έφευγε νικητής ή έστω με τη χαρά της ισοπαλίας στο ντεμπούτο του.

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς λόγω του ελάχιστου χρόνου που έχει περάσει με την ομάδα, δεν ήξερε καλά-καλά τους παίκτες του!

Χαρακτηριστική είναι μία φάση του δευτέρου ημιχρόνου, όταν τραυματίστηκε ο Κιβρακίδης και έπεσε στο έδαφος, δείχνοντας πως δεν μπορεί να συνεχίσει.

Ο "Τράι" βλέποντας το δεξί μπακ να ζητάει αλλαγή, γύρισε προς τον πάγκο και ρώτησε τους πιο παλιούς αν ο Μπάλλας που ήταν διαθέσιμος, έχει ξαναπαίξει ποτέ τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα! "Έχεις παίξει αυτός ποτέ δεξιά;", ήταν η φοβερή ατάκα του.

Αυτό, πάντως, δύσκολα θα ξανασυμβεί, αφού όπως δήλωσε και ο ίδιος, στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες, θα μπορέσει να δουλέψει καλύτερα με την ομάδα του...  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το ξενέρωμα του Δέλλα στο γκολ του Μπεργκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags