Facebook Pixel Ο Μήτρογλου δεν “ξέρανε” τους Γερμαναράδες! (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2016-04-05 23:42:00

Ο Μήτρογλου δεν “ξέρανε” τους Γερμαναράδες! (BINTEO)

Ο Μήτρογλου δεν “ξέρανε” τους Γερμαναράδες! (BINTEO)

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Μπάγερν επικρατώντας 1-0 της Μπενφίκα, η οποία θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο αν αξιοποιούσε τις λιγοστές ευκαιρίες που τις δόθηκαν, σε μία από τις οποίες πρωταγωνίστησε ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακούς.

Η Μπάγερν επικράτησε 1-0 της Μπενφίκα αν και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά απο το πρώτο ματς.

Με το καλησπέρα

Όλο το παιχνίδι ήταν ένα επιθετικός μονόλογος της Μπάγερν, η οποία φρόντισε να κάνει από πολύ νωρίς γνωστές τις απειλητικές της διαθέσεις, προηγούμενη στο σκορ. Μόλις στο 2ο λεπτό, ύστερα από θαυμάσιο συνδυασμό Ριμπερί, Λεβαντόφσκι και Μπερνάτ, βγήκε σέντρα από αριστερά, ο Βιδάλ πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και πέτυχε το 1-0. Οι Πορτογάλοι στη συνέχεια πέρασαν πολύ δύσκολες ώρες, με τους Γερμανούς να τους σφυροκοπούν με επιθέσεις και ευκαιρίες την εστία του Έντερσον, ο οποίος άντεξε.

Γερμανικά χέρια βοηθείας

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανύπαρκτοι επιθετικά και ο Μήτρογλου πραγματικά έμοιαζε κρυμμένος ανάμεσα στους αμυντικούς των γηπεδούχων. Με τα βίας βέβαια μπορούσαν να περάσουν την μπάλα από τη σέντρα. Στο 29' όμως διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Λαμ ύστερα από γύρισμα του Γκαϊτάν. Αυτή ήταν και η μόνη υποψία ενέργειας, η οποία όμως δεν ολοκληρώθηκε.

Στο δεύτερο μέρος η Μπενφίκα έδειξε σφυγμό. Οι Πορτογάλοι ανέβασαν τις γραμμές τους και προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί. Στο 64' μάλιστα έχασαν μεγάλη ευκαιρία, στην οποία συμμετείχε και ο Μήτρογλου. Ύστερα από παράλληλη σέντρα του Αλμέιδα, ο Ζόνας σούταρε πάνω στον Μαρτίνεθ, στην επαναφορά ο Έλληνας επιθετικός απέτυχε να σκοράρει στην κενή εστία και στη συνέχεια η νέα προσπάθεια του Ζόνας έφυγε άουτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει υποψία χεριού του Μαρτίνεθ στη φάση.

Στην εξέλιξη του ημιχρόνου οι Γερμανοί έκλεισαν τους χώρουςκαι δεν άφησαν τους Πορτογάλους. Η Μπάγερν έχασε μερικές ευκαιρίες, αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Μετο 1-0 πάντως πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στη Λισαβόνας. Το σίγουρο είναι ότι η ρεβάνς θα είναι δύσκολη για τους Βαυαρούς, εφόσον δυσκολεύτηκαν στην έδρα τους να πετυχουν περισσότερα γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ανδρέας Σάμαρης δεν ξεκίνησε βασικός. Πέρασε στις καθυστερήσεις αλλαγή αντικαθιστώντας τον Πίτσι.

Οι 11άδες

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags