Facebook Pixel Η αποκάλυψη Σπανούλη για τον 1ο τελικό στο ΣΕΦ
| 2016-05-31 21:23:00

Η αποκάλυψη Σπανούλη για τον 1ο τελικό στο ΣΕΦ

Η αποκάλυψη Σπανούλη για τον 1ο τελικό στο ΣΕΦ

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για την μοναδική ήττα από τον Παναθηναϊκό στους τελικούς, για το τι πήγε «στραβά» στην τελευταία φάση και αποκάλυψε ποια υπόσχεση έδωσε αμέσως μετά την λήξη…

Ο Βασίλης Σπανούλης στη μεγάλη του τηλεοπτική συνέντευξη στον OteTv, μίλησε για όλους και για όλα και φυσικά και για τη μοναδική ήττα του Ολυμπιακού στους τελικούς από τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών λοιπόν, δεν κρύφτηκε και παραδέχθηκε ότι αυτός έκανε το λάθος και όχι ο Παπανικολάου.

Ιδού τι είπε:

Για τον πρώτο τελικό: "Το σουτ του Κώστα προήλθε από δικό μου λάθος. Εγώ έπρεπε να πάω να πάρω την μπάλα από τον Κώστα και να φτιάξω μια καλή επίθεση. Του το είπα αυτό και του είχα πει ότι θα προσπαθήσω να επανορθώσω γιατί τον έφερα σε δύσκολη θέση. Παγιδεύθηκε από δικό μου λάθος. Έχω μάθει να παίρνω την ευθύνη". 


Για το αν τον κολακεύει αυτό: «Δεν με κολακεύει, αλλά έχω μάθε έτσι. Έχω μάθει να παίρνω την ευθύνη. Όταν το έχεις μάθει πρέπει να είσαι έτοιμος να δεις την μπάλα να μπαίνει μέσα και να βγαίνει έξω, να γίνεις ο μοιραίος ή να βάλεις το καλάθι. Σε αυτή τη φάση δεν σκέφτεσαι κάτι. Προσπαθείς να ζήσεις τη στιγμή και να πάρεις την πιο σωστή απόφαση, αλλιώς έχεις χάσει το παιχνίδι. Διαβάζεις την άμυνα και παίρνεις μια απόφαση. Στο μυαλό μου δεν είναι μόνο το σουτ, αν μου δίνουν οι περιστάσεις να το κάνω, θα το κάνω, αλλιώς θα πασάρω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags