Facebook Pixel Απίθανη αποκάλυψη Ντέμη: Ήθελε τεράστιο κόουτς το 2006!
| 2016-10-21 21:25:00

Απίθανη αποκάλυψη Ντέμη: Ήθελε τεράστιο κόουτς το 2006!

Απίθανη αποκάλυψη Ντέμη: Ήθελε τεράστιο κόουτς το 2006!

Ποιον προπονητή κλάσης ήθελε να φέρει στην ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαϊδης το 2006;

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της "Ένωσης" προέβη σε μια φοβερή αποκάλυψη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή, "Ντεμοτεχνείο", αφού είπε πως μετά την αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος, ήθελε να φέρει στην ΑΕΚ τον Μαρτσέλο Λίπι!

«Είχα προσεγγίσει τον Κλοντ Πιέλ. Είχα πάει στη Λιλ, μιλούσαμε δύο ώρες. Δεν μου έκανε κουβέντα για χρήματα. Μου ζήτησε πενταετές πλάνο, γήπεδο και προπονητικό χρόνο. Μου είχε πει “θα τελειώσει το συμβόλαιό μου και μετά θα συζητήσουμε. Στον τέταρτο χρόνο δεν θα φύγω”. Αλλά ήταν κάτι ανέφικτο. Τότε δεν έφευγε ούτε για να πάει στη Λιόν. Ήταν λίγο όνειρο θερινής νυκτός οι επαφές που έκανα.

Ο Μαρτσέλο Λίπι ήταν ένας ακόμα. Του είχα πει να συζητήσουμε μετά το Μουντιάλ, πού να ήξερα ότι θα το πάρει! Ήταν πολύ ευγενικός πάντως. Νομίζω πως πιο πολύ με γοήτευσε το παρουσιαστικό του, το ότι η ομάδα θα αποκτούσε ειδικό βάρος, δεν είναι ο προπονητής που είχα το μυαλό μου 100%. Ένας ακόμα είναι ο Μάρτιν Γιολ, που μου έστειλε μήνυμα ότι έχει κλείσει αλλού.

Είχα επαφές και με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος ήρθε στο Χίλτον. Είχα κάνει έρευνα και είχα ανασφάλεια, γιατί δεν είχε φύγει ποτέ από τη χώρα των Βάσκων. Καθυστέρησα να τον πάρω τηλέφωνο και μου είπε ότι την προηγούμενη είχε κλείσει στην Εσπανιόλ. Τελικά επιλέξαμε τον Λορένσο Σέρα Φερέρ», ήταν η αποκάλυψη του Ντέμη Νικολαΐδη στον ΣΠΟΡ FM.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags