Facebook Pixel Τρελό παρασκήνιο με την Θύρα 4! Την άνοιξε ο... Μελισσανίδης!
| 2016-10-24 16:58:00

Τρελό παρασκήνιο με την Θύρα 4! Την άνοιξε ο... Μελισσανίδης!

Τρελό παρασκήνιο με την Θύρα 4! Την άνοιξε ο... Μελισσανίδης!

Η συνάντηση με τον Κοντονή έφερε ένα μεγάλο... δώρο στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι συνέβη!

Μία ευχάριστη είδηση έχει το σημερινό ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ, καθώς όπως ενημερώθηκαν και επισήμως στην ΠΑΕ, η θύρα 4 ανοίγει και πάλι τις πόρτες της, κάτι που σημαίνει πως στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ το γήπεδο θα είναι κατάμεστο.

Η συγκεκριμένη τιμωρία είχε χρονική ισχύ μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, κάτι που σήμαινε ότι ο ΠΑΟΚ στις προσεχείς αναμετρήσεις με Λάρισα (26/10, 17:15) για το Κύπελλο και ΑΕΚ (30/10, 19:30) για το πρωτάθλημα της Super League θα αγωνιζόταν με κλειστό το πέταλο των οργανωμένων οπαδών του.

Ωστόσο, στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε σήμερα τροποποίηση της ποινής για το κλείσιμο της θύρας 4, σύμφωνα με την οποία η απαγόρευση ισχύει μέχρι και τις 24 Οκτωβρίου, ως απάντηση σε αίτηση τροποποίησης που είχε καταθέσει ο "Δικέφαλος" στις αρχές Οκτώβρη.

Η αλλαγή αυτή στην ποινή βέβαια, δεν έγινε μόνο λόγω της… καλής διαγωγής που έδειξαν στον ΠΑΟΚ, αλλά και λόγω της στάσης του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος στην σημερινή συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Κοντονή, τόνισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα στο ντέρμπι να υπάρχουν κανονικά στην θέση τους και οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ! Μάλιστα, ο «Τίγρης» φέρεται να είπε: «Δεν εχουμε πρόβλημα να ανοίξει η Θύρα 4 στο μεταξύ μας ντέρμπι. Εχει έρθει η ωρα να δούμε το ποδόσφαιρο διαφορετικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξέσπασμα Αυτιά στον SportDog – «Κάποια ημέρα θα δείτε 10-0», «Φαντάζεστε να είχαμε Μπερμπάτοφ;»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags