Facebook Pixel Κλάους: «Έτσι θα περάσουμε την Σάλκε» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-12-12 17:46:00

Κλάους: «Έτσι θα περάσουμε την Σάλκε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κλάους: «Έτσι θα περάσουμε την Σάλκε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση να περάσει αυτή την φορά το εμπόδιο της Σάλκε εμφανίστηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Στις διαφορές από τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Σάλκε το 2013 αναφέρθηκε ο Κλάους Αθανασιάδης. Ο φορ του «δικέφαλου του Βορρά», μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube, δήλωσε αισιόδοξος πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι σε θέση να περάσουν το εμπόδιο των Γερμανών.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη κάμερα του PAOK TV:

Αρχικά σημείωσε πως: «Γνωρίζουμε τον αντίπαλο, είχαμε παίξει μαζί τους, θα είναι ένα δύσκολο και διαφορετικό παιχνίδι. Την στιγμή του παιχνιδιού θα μιλήσουμε για τον αντίπαλο, θα δούμε τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα που έχει η Σάλκε, για να είμαστε έτοιμοι για αυτούς τους δυο κρίσιμους αγώνες.

Ερωτηθείς για το τι θυμάται από την προηγούμενη φορά που συναντήθηκαν οι δυο ομάδες: «Ότι ήταν δυο δύσκολα, πάρα πολύ δυνατά παιχνίδια. Είχαμε καταφέρει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας, αλλά στην Τούμπα δεν πήραμε την πρόκριση στις λεπτομέρειες. Πιστεύω σε αυτόν τον αγώνα να είμαστε εμείς οι τυχεροί και να πάρουμε την πρόκριση».

Για το πόσο έτοιμος αλλά και διαφορετικός είναι ο ΠΑΟΚ τρία χρόνια μετά από την συνάντηση των δυο ομάδων: «Είναι διαφορετικά παιχνίδια και το προηγούμενο και αυτό που θα έρθει. Έχουν αλλάξει οι δυο ομάδες, εμείς που είμαστε εδώ και ήμασταν και τότε στο παιχνίδι, ξέρουμε τι σημασία του αγώνα όπως και τα άλλα παιδιά, οπότε θα παρουσιαστούμε έτοιμοι σε αυτούς τους δυο αγώνες».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα έχει τον κόσμο μαζί του αυτή την φορά: «Σίγουρα θα παίξει ρόλο, όποτε το γήπεδο είναι γεμάτο σε τέτοιους κρίσιμους αγώνες παίζει ρόλο. Το θετικό είναι ότι παίζουμε το πρώτο παιχνίδι μέσα στην Τούμπα, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό σκορ για εμάς, μακάρι να το πετύχουμε και να πάμε στο δεύτερο ματς να παίξουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι ώστε να πάρουμε την πρόκριση».

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε το PAOK TV:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags