Facebook Pixel Θα πάρει φωτιά το ΟΑΚΑ: Αρπαγμένος "κόκκινος" με «πράσινο» – Θέλει να πάρει το αίμα του πίσω γιατί...
| 2017-01-30 12:15:00

Θα πάρει φωτιά το ΟΑΚΑ: Αρπαγμένος "κόκκινος" με «πράσινο» – Θέλει να πάρει το αίμα του πίσω γιατί...

Θα πάρει φωτιά το ΟΑΚΑ: Αρπαγμένος "κόκκινος" με «πράσινο» – Θέλει να πάρει το αίμα του πίσω γιατί...

Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού θα μπει απόψε στο παρκέ με το μαχαίρι στα δόντια; Τι έχει συμβεί με αντίπαλό του και θέλει να σκυλιάσει για να πάρει εκδίκηση; Το παρασκήνιο εδώ!

Ο Ματ Λοτζέσκι είναι γενικώς από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ολυμπιακού. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Μπάμπεργκ επιβεβαίωσε τη χρησιμότητά του και βοήθησε σημαντικά ώστε να έρθει η πολύτιμη νίκη.

Πριν από το παιχνίδι, όμως, με τους Γερμανούς και για περίπου ένα μήνα, βρέθηκε μακριά από το γνωστό του πρόσωπο. Και το κυριότερο είναι ότι νικήθηκε κατά κράτος από τον Κέισι Ρίβερς στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικάνος των "πρασίνων" ενεργούσε σα να μην είχε μπροστά του τον Λοτζέσκι. Ο αθλητικός εγωϊσμός μετράει σε αυτές τις περιπτώσεις. Με τον γκαρντ-φόργουορντ του Ολυμπιακού να θέλει να πάρει το αίμα του πίσω. Αρχής γενομένης από το σημερινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Ο Λοτζέσκι είναι ένας παίκτης που πάνω από όλα βάζει την ομάδα. Παράλληλα, όμως, λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι και όπως είναι φυσικό θέλει να τελειώσει τη σεζόν με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις. Το τέλος είναι εκείνο που μετράει, έτσι δεν λένε;

Και το συμβόλαιο που θα υπογράψει το καλοκαίρι ο Λοτζέσκι θα είναι το μεγαλύτερο της καριέρας του. Και το τελευταίο μεγάλο, αφού πλέον βαδίζει στα 32 του χρόνια...

Μένει να δούμε αν θα μπορέσει να πάρει την εκδίκησή του από τον Ρίβερς, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό είναι από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags