Facebook Pixel Γιατί ανέβηκε στα κάγκελα ο Ίβιτς - Αυτά είπε στους παίκτες του για ...Ολυμπιακό – Bράζει όλη η Τούμπα!
| 2017-02-25 13:00:00

Γιατί ανέβηκε στα κάγκελα ο Ίβιτς - Αυτά είπε στους παίκτες του για ...Ολυμπιακό – Bράζει όλη η Τούμπα!

Γιατί ανέβηκε στα κάγκελα ο Ίβιτς - Αυτά είπε στους παίκτες του για ...Ολυμπιακό – Bράζει όλη η Τούμπα!

Τι κάνει ο κόουτς των Ασπρόμαυρων στις προπονήσεις και τι λέει στους ποδοσφαιριστές αρκετές μέρες πριν από το ντέρμπι με τους πρωταθλητές; Ο Σκύλος έχει το παρασκήνιο...

Η ισοπαλία με τη Σάλκε και η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο Γκελζενκίρχεν, κράτησαν ψηλά το φρόνημα των ποδοσφαιριστών, αλλά και του κόσμου του Δικεφάλου του Βορρά, που όσο περνούν οι μέρες τόσο …τρελαίνονται περισσότερο!

Ο λόγος είναι πως πλησιάζει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στο οποίο ο Βλάνταν Ίβιτς και οι παίκτες του θα έχουν μετά από πολύ καιρό την ευκαιρία να ρίξουν τη διαφορά που τους χωρίζει με τους "ερυθρόλευκους" σε μονοψήφιο αριθμό, εφόσον όμως κερδίσουν την Κυριακή τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο!

Γι' αυτό ακριβώς ο Ίβιτς προσπαθεί από το μεσημέρι της Πέμπτης να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του μόνο στο παιχνίδι με τον Γηραιό, ξέροντας πως το έργο του ΠΑΟΚ δεν θα είναι εύκολο παρά το ότι οι "κυανόλευκοι" υπολείπονται σε ποιότητα, εμπειρία και …αυτοπεποίθηση. Και μόνο το γεγονός όμως ότι ο Δικέφαλος του Βορρά έχει να κερδίσει στο Καυτανζόγλειο σε αγώνα πρωταθλήματος από το 1998, δηλαδή εδώ και 19 χρόνια, μιλάει από μόνο του…

Το καλό για τον Ίβιτς είναι πως σε αντίθεση με το παιχνίδι με τη Σάλκε αυτή τη φορά θα έχει στο "οπλοστάσιο" του τους Μάτος, Λέοβατς, Πρίγιοβτς, Βαρέλα και Κάτσε, ενώ το ότι στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη στην Τούμπα την Πέμπτη θα μπορέσει να κάνει ένα μικρό ροτέισον λόγω της νίκης με 2-1 στα Πηγάδια, του δίνει τη δυνατότητα και να παρατάξει την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και να έχει "φρέσκους" τους παίκτες-κλειδιά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το μόνο που σκέφτεται αυτή τη στιγμή ο Σέρβος προπονητής και έχει σχέση με τον Ολυμπιακό είναι το αν ο Χοσέ Κάνιας που προέρχεται από τραυματισμό θα προλάβει να είναι έτοιμος για να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα, ενώ διαθέσιμος θα είναι ο Σάκχοφ που δηλώθηκε να εκτίσει τη μία αγωνιστική τιμωρίας του λόγω κίτρινων καρτών στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

"Έχουμε ακόμα χρόνο να σκεφτούμε τον Ολυμπιακό. Πρέπει πρώτα να κερδίσουμε τον Ηρακλή και μετά να κερδίσουμε και την Ξάνθη", λέει συνεχώς ο Βλάνταν Ίβιτς, διαπιστώνοντας πως η κουβέντα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όλο και …φουντώνει όσο περνούν οι ημέρες και όσο υπάρχουν δηλώσεις όπως αυτές του Σάββα Θεοδωρίδη μετά το τέλος του αγώνα με την Οσμάνλισπορ, οι οποίες δεν έμειναν αναπάντητες από τον Γιώργο Σαββίδη!

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, πάντως, είναι ήδη …τρελαμένος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πολλοί είναι αυτοί που ήδη αγόρασαν εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θέλοντας να έχουν το …κεφάλι τους ήσυχο πριν τα εισιτήρια βγουν στα εκδοτήρια της Τούμπας την Τρίτη, μιας και είναι σίγουρο πως θα υπάρξει sold out! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Επίθεση" πράσινου ρεπόρτερ - "Αν έρθει 4-0 το ντέρμπι στη Λεωφόρο..."!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags