Facebook Pixel «Πόλεμος» μεταξύ ρεπόρτερ της ΑΕΚ για το πέναλτι του Μάνταλου! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-03-02 20:14:00

«Πόλεμος» μεταξύ ρεπόρτερ της ΑΕΚ για το πέναλτι του Μάνταλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πόλεμος» μεταξύ ρεπόρτερ της ΑΕΚ για το πέναλτι του Μάνταλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλοι υποστηρίζουν ότι ήταν παράβαση και άλλοι ότι η απόφαση του Σιδηρόπουλου ήταν λανθασμένη.

Πολύ θόρυβο η φάση από την οποία προηγήθηκε η ΑΕΚ στο ματς με τον Πλατανιά. Ούτε το ριπλέι ήταν ξεκάθαρο για το αν ο Μπανανά ανατρέπει τον Μάνταλο στο 12ο λεπτο και αν επέσυρε την απευθείας κόκκινη του Σιδηρόπουλου. Όπως ήταν φυσικό, η απόφαση του κορυφαίου Έλληνα ρέφερι σχολιάστηκε αρνητικά από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Υπήρχαν όμως και φωνές εντός της κοινωνίας της ΑΕΚ που αμφισβήτησαν την εσχάτη των ποινών! Μάλιστα από το βράδυ της Τετάρτης αρκετοί ρεπόρτερ της Ένωσης έγραψαν τη θέση τους. Πολλοί υπερασπίστηκαν την απόφαση του διαιτητή, ενώ άλλοι την έβγαλαν λανθασμένοι. Μάλιστα στη συζήτηση που δημιουργήθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έγινε αναφορά στον Ολυμπιακό.

Βλέπετε, στην ενωσίτικη οικογένεια υποστηρίζουν, ότι η νοοτροπία να παίρνει η ομάδα εύκολα πέναλτι θυμίζει την ομάδα του Πειραιά, η οποία κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 21 χρόνια.

Ο SportDog συνέλεξε μερικά από τα σχόλια των ρεπόρτερ.

 

Κώστας Κετσετζόγλου (aek365.com, ΣΠΟΡ FM)

Επειδή βλέπω φουλ αυτομαστίγωμα... Παιδιά μην φοβάστε. Για να γίνετε γαύροι που λέτε με τόση ευκολία όποτε η ΑΕΚ παιρνει η νομίζετε οτι παιρνει, όπως σημερα, κάποιο σφύριγμα πρέπει επι 20 χρονια οι διαιτητές να μπαίνουν στο γήπεδο με σκοπό να νικήσει η ΑΕΚ κι αν τα καταφέρουν σφυρίζοντας ανάποδα οχι απλά να μένουν ατιμώρητοι αλλα να γίνονται και διεθνείς. Αν νομίζετε ετσι για το σιδηροπουλο σας χτυπώ φιλικά την πλάτη... Γαύροι πάντως δεν θα γίνετε...

Τάσος Τσατάλης (Ώρα των Σπορ, enwsi.gr)

Εντάξει με την γελοιότητα, καθαρό το πέναλτι. Πάει για ανατροπή μόνο ο Μπανανά, μη μας τρελάνετε κιόλας. Με το ζόρι να πούμε ότι πήρε η ΑΕΚ μαϊμού πέναλτι. Ήμαρτον!

Πάνος Λούπος (Ώρα των Σπορ, enwsi.gr)

Κανονικά με όσους διακατέχονται από το... Σύνδρομο της Στοκχόλμης και έσπευσαν να πουν ότι δεν ήταν πέναλτι, η φάση με τον Μάνταλο και αυτή τη φοβερή μακακία «μην γίνουμε γαύροι», δεν θα έπρεπε να ασχοληθώ, πολύ απλά επειδή αφενός δεν αξίζει και αφετέρου δεν είμαι γιατρός. Θα το κάνω, μόνο και μόνο για να μην θεωρηθεί ότι το αποφεύγω. Πρώτον, η προσωπική μου άποψη, τόσο από αυτό που είδα κατευθείαν από το γήπεδο, όσο και από τα ριπλέι, είναι πως πρόκειται για πέναλτι. Ακόμα κι αν κάποιος το αμφισβητεί, που το δέχομαι, καλό θα είναι να σκεφτεί ότι ο Μάνταλος δεν είναι ηλίθιος από τη στιγμή που βρίσκεται σε προφανή θέση για γκολ, αντί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, να προσπαθεί να κερδίσει το πέναλτι. Αλλά ακόμα κι αν ήταν ηλίθιος ο Μάνταλος και προτιμούσε αντί να σκοράρει, να πάρει πέναλτι για να χρίσει σκόρερ τον Λάζαρο (!), ο Σιδηρόπουλος βλέπει μπροστά στα μάτια του, μια φάση, στην οποία ο Μάνταλος έχει πετάξει μπροστά του την μπάλα, ο Μπανανά βάζει το πόδι του, αν όχι πάνω στον παίκτη, προς τον παίκτη και δίνει αυτό που θα έδινε ο κάθε διαιτητής στη θέση του. Να πούμε για την αποβολή, ότι σηκώνει συζήτηση; Άντε και να το πούμε, υπό το πρίσμα του ερωτηματικού για το αν ο Μπανανά είχε ή δεν είχε πρόθεση, ώστε αντιστοίχως να δει κόκκινη ή κίτρινη. Αλλά, αυτό το ερωτηματικό, τίθεται μόνο όταν δεις τα ριπλέι. Αν έβαζες 100 ανθρώπους στη θέση του Σιδηρόπουλου, πάνω στη φάση, θα έδιναν πέναλτι και αποβολή χωρίς δεύτερη σκέψη. Από εκεί και πέρα όμως, ανεξαρτήτως της άποψης που μπορεί να εκφέρει ο καθένας για τη συγκεκριμένη φάση και η οποία είναι σεβαστή, κοιτάξτε να δείτε. Το... αυτομαστίγωμα με την επική ηλιθιότητα «μην γίνουμε γαύροι», όταν μια φορά στα εκατό σφυρίγματα εναντίον της ΑΕΚ, γίνεται κι ένα που υπάρχει υποψία εύνοιάς της, είναι κάτι που με πολύ απλά λόγια, χρήζει ιατρικής παρακολούθησης. Ψυχολόγου για αρχή και... βλέπουμε! Γιατί, όταν για παράδειγμα, με τον ίδιο διαιτητή που δεν είδε το πέναλτι πέρυσι στην Τούμπα πάνω στον Σιμόες και όλοι ξεκαθαρίζαμε ότι ήταν ανθρώπινο λάθος, οι ίδιοι άνθρωποι που τρόμαξαν απόψε «μην γίνουμε γαύροι», έλεγαν «να μην ασχολούμαστε με τη διαιτησία, από τη στιγμή που δεν παίξαμε καλά», ε τότε συγνώμη, αλλά υπάρχει πρόβλημα που θα πρέπει να το κοιτάξεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως ακόμα κι αν ο ψυχολόγος που θα επισκεφτείς, θα είναι ο Τάκης Τσουκαλάς, όταν του πεις «γιατρέ μου, έχω το μόνιμο φόβο μην τυχόν κι ευνοηθώ σε καμιά φάση και... γίνω γαύρος», θα σκάσει στα γέλια, θα σου πει «με ανώμαλους δεν μιλάω» και θα σε στείλει κατευθείαν στο... Δρομοκαϊτειο!

Σταμάτης Βούλγαρης (LiveSport, instasport.gr)

Όλα τέλειωσαν στο 12'. Από εκεί και πέρα το ματς ήταν τυπική διαδικασία. Το μόνο που μετράει τώρα είναι το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη. Τίποτα άλλο.
ΥΓ: Δεν είναι «αυτομαστίγωμα» αν λες τα αυτονόητα. Αυτά που βλέπεις και δεν κάνεις το άσπρο μαύρο. Αυτή είναι τακτική άλλων! Συγγνώμη αλλά εγώ δε θα πάρω. Δεν το έκανα ποτέ, δε θα το κάνω τώρα...

Τάσος Καπετανάκος (LiveSport, enwsi.gr)

Ηταν υποχρέωση της να περάσει και το πέτυχε. Με τον πλέον επιβλητικό τρόπο και με μηδέν στην άμυνα, που είναι στο DNΑ της πια.
Και επειδή η αγωνιστική άνοδος της και η συνέπεια της στα αποτελέσματα είναι δεδομένα πια, πρέπει να πάει να κερδίσει μέσα στη Νέα Σμύρνη.
ΥΓ: Το πέναλτι του Μάνταλου είναι αμφισβητούμενη φάση και υπερβολικό πέσιμο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags