Facebook Pixel Ήρθαν τα "πάνω-κάτω" στον Ολυμπιακό με τον... καλό και τον κακό - Τι "τρέχει" με Μανωλόπουλο και ΠΑΟ
| 2017-03-13 22:50:00

Ήρθαν τα "πάνω-κάτω" στον Ολυμπιακό με τον... καλό και τον κακό - Τι "τρέχει" με Μανωλόπουλο και ΠΑΟ

Ήρθαν τα "πάνω-κάτω" στον Ολυμπιακό με τον... καλό και τον κακό - Τι "τρέχει" με Μανωλόπουλο και ΠΑΟ

Όλα τα είδαμε στο ΟΑΚΑ στο μεγάλο ντέρμπι του μπάσκετ. Ποιος «καθάρισε» για τους Πειραιώτες και ποιος είναι πλέον ο επόμενος μεγάλος στόχος για την ΑΕΚ;

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ και πλέον δεν χάνει τη πρώτη θέση στη ρέγκιουλαρ σίζον στην Α1. Στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχει πολύ εύκολο πρόγραμμα, οπότε είναι απίθανο να μην καταφέρει να τερματίσει πρώτος, αφού δεν έκανε το… χατίρι στον Παναθηναϊκό.

Οι Πράσινοι μάλιστα, παρακολούθησαν από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, όπου βρίσκονταν για προπόνηση, το ντέρμπι της αγωνιστικής, ωστόσο δεν είδαν το αποτέλεσμα που θα τους βοηθούσε να αποκτήσουν εκ νέου την πρώτη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και μαζί το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς.

Οι Πειραιώτες λοιπόν, τα βρήκαν δύσκολα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά έφθασαν στον στόχο τους, βασικά λόγω της σπουδαίας απόδοσης του Ματ Λοτζέσκι. Ο Αμερικανοβέλγος τους τελευταίους μήνες δεν είχε σταθερότητα, τα άσχημα παιχνίδια του ήταν περισσότερα από τα καλά, αλλά απέναντι στην ΑΕΚ ήταν ο Λοτζέσκι, που ξέρουμε και αυτό είναι ένα πολύ καλό νέο για τον Ολυμπιακό, καθώς θα τον χρειαστεί στα πολύ δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν, κυρίως, στην Ευρωλίγκα.

Όσον αφορά το σημερινό ματς, αυτό που κρατάμε επίσης είναι η παρουσία του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έκανε ένα από τα χειρότερά του παιχνίδια από τότε που έχει πάει στον Ολυμπιακό, αν και στο φινάλε έβαλε το λιθαράκι του με ένα σημαντικό καλάθι. Ο «Kill Bill» έμεινε συνολικά στο παρκέ για 24:57 είχε πολύ κακή συγκομιδή καθώς μέτρησε μόλις 2 πόντους με 1/9 σουτ (1/5 δίποντα, 0/4 τρίποντα)!

Η ΑΕΚ στο αντίπαλο στρατόπεδο, μένει με τη πίκρα μίας ακόμη αποτυχίας σε μία μεγάλη κατάσταση. Το ντεμπούτο του Σωτήρη Μανωλόπουλου δεν έφερε τις αλλαγές που περίμεναν οι «Ενωσίτες», οι οποίοι περίμεναν πως και πως μία μεγάλη νίκη, αλλά δεν ήρθε. Τώρα ελπίζουν να τα καταφέρουν σε μερικές μέρες, όταν θα αντιμετωπίσουν πάλι στο ίδιο γήπεδο τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags