Facebook Pixel Οι πρώτες πληροφορίες από τη συνάντηση "μεγάλων"-Υφυπουργού - "Στόχος να εξαφανιστούν οι σκιές στο ποδόσφαιρο"
| 2017-04-10 20:41:00

Οι πρώτες πληροφορίες από τη συνάντηση "μεγάλων"-Υφυπουργού - "Στόχος να εξαφανιστούν οι σκιές στο ποδόσφαιρο"

Οι πρώτες πληροφορίες από τη συνάντηση "μεγάλων"-Υφυπουργού - "Στόχος να εξαφανιστούν οι σκιές στο ποδόσφαιρο"

Διαβάστε τι συνέβη στη συνάντηση που πραγματοποίησε ο Γιώργος Βασιλειάδης με τους εκπροσώπους Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Η συνάντηση των «μεγάλων» ου ελληνικού ποδοσφαίρου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 4.5 ώρες και σε αυτή μετείχαν Γιάννης Βρέντζος (Ολύμπιακός), Χρήστος Παναγόπουλος (Παναθηναϊκός), Μηνάς Λυσάνδρου (ΑΕΚ), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Στράτος, και ο διευθύνων σύμβουλος, Βασίλη Γκαγκάτση.

Κατά τη διάρκειά της, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, λίγο πριν το τελευταίο κομμάτι της σεζόν με σκοπό να αποφευχθούν οι εντάσεις στα μεγάλα παιχνίδια που έρχονται.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν όσα αφορούν την ΕΠΟ και τις επερχόμενες εκλογές, οι πρόσφατες αλλαγές που αποφασίστηκαν στη Super League(αναδιάρθρωση, μείωση ομάδων, νέο φορμάτ των πλέι-οφ), αλλά και το ενδεχόμενο της νομοθέτησης του δικαιώματος των ομάδων να εισπράττουν ένα ποσοστό από τον τζίρο των στοιχηματικών εταιριών.

Κανένας από τους εκπροσώπους των ομάδων δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, εκτός τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος είπε τα εξής:

«Η συνάντηση έγινε για την αποκατάσταση του κλίματος διαλόγου και την καλύτερη επικοινωνία ενόψει της επόμενης μέρας για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να προχωρήσουμε από κοινού με σκοπό τις αρχές της ισονομίας.

Γι’ αυτό το σκοπό θα έχουμε και μία συνάντηση με την προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ για την επαναφορά της ομαλότητας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπήρξε καμία ένταση. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Δε συμφωνήσαμε σε όλα, αλλά τα προβλήματα θα ξεπεραστούν με τη συνεργασία. Συνεχίζουμε το διάλογο με σκοπό την επίτευξη της ομαλότητας. Διάγουμε μία χρονιά εξαιρετική σε ότι αφορά τα θέματα των εντάσεων. Στόχος μας είναι να τεθούν οι βάσεις για το πως θα πορευτούμε στη συνέχεια. Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, όμως υπάρχει διάθεση για διάλογο. Για να εξαφανιστούν οι σκιές στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να φτιάξουμε πρώτα τους θεσμούς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags