Facebook Pixel Ξεκάθαροι στον Ολυμπιακό για διαφάνεια και ισονομία – Νέα παράπονα για την διαιτησία!
| 2017-04-10 21:20:00

Ξεκάθαροι στον Ολυμπιακό για διαφάνεια και ισονομία – Νέα παράπονα για την διαιτησία!

Ξεκάθαροι στον Ολυμπιακό για διαφάνεια και ισονομία – Νέα παράπονα για την διαιτησία!

Στην συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ο Γιάννης Βρέντζος ξεκαθάρισε την θέση του Ολυμπιακού σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πέταξε… καρφάρες για άλλες ομάδες, ενώ αναφέρθηκε ακόμα και σε συγκεκριμένα πέναλτι!

Ο διευθύνοντας σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ τόνισε «ότι δεν προσφέρεται καμία συναίνεση από τον Ολυμπιακό αν πρώτα δεν βασιλέψει η διαφάνεια και η ισονομία»!

Και όπως χαρακτηριστικά έλεγαν από τον Ολυμπιακό «δεν μπορούμε να μιλάμε για συναίνεση με αφανείς ιδιοκτήτες, με πολυιδιοκτησία, με μετόχους στοιχηματικών που εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο». Επίσης, ο Ολυμπιακός εξέφρασε τις θέσεις του και για την ΕΠΟ, λέγοντας ότι «πρέπει να τελειώσει αυτή η ερμαφρόδιτη κατάσταση που υπάρχει στην ομοσπονδία».

Κατέστησε σαφή, δε, τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα της διαιτησίας, με τον Βρέντζο να αναφέρει ότι λάθη σαν αυτό του μη καταλογισμού πέναλτι στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό δεν γίνεται να είναι αποτέλεσμα αβλεψίας!

Τέλος, όταν τέθηκε θέμα εμπιστοσύνης των τεσσάρων μεγάλων ο Γιάννης Βρέντζος τόνισε ότι «εμπιστοσύνη δεν μπορούμε να έχουμε με σκιώδεις διοικήσεις. Να μας πουν ποιοι ειναι, να υπάρξει διαφάνεια να πληρούν τους όρους συμμετοχής στο ποδόσφαιρο και μετά να συζητήσουμε οτιδήποτε».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags