Facebook Pixel Ο Φορτούνης ντύθηκε Κάρι και τα βάζει από παντού! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-05-11 21:35:00

Ο Φορτούνης ντύθηκε Κάρι και τα βάζει από παντού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Φορτούνης ντύθηκε Κάρι και τα βάζει από παντού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο άσος του Ολυμπιακού δεν τα πηγαίνει καλά μόνο με την μπάλα του ποδοσφαίρου, αλλά και με αυτή του μπάσκετ. Δείτε τον να σκοράρει με... άνεση από το κέντρο του γηπέδου!

Για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Κώστα Φορτούνη γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, αλλά για τις μπασκετικές δεν είχαμε ενημερωθεί ακόμα.

Ο Τρικαλινός άσος του Ολυμπιακού, ωστόσο, φρόντισε να μας δείξει ότι είναι επιδέξιος και με την πορτοκαλί μπάλα, με βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Ο παίκτης των Πειραιωτών ήταν… Στεφ Κάρι όνομα και πράγμα, αφού όχι μόνο φόρεσε τη φανέλα του άσου των Γουόριορς, αλλά τον… μιμήθηκε κιόλας σκοράροντας ένα φοβερό τρίποντο από το κέντρο!

Δείτε το:
 

 

Μάλιστα, το βίντεο προσέλυσε αρκετούς επώνυμους θαυμαστές, οι οποίοι αποθέωσαν και "τρόλαραν" τον Φορτούνη στα σχόλια!

Την αρχή έκανε ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος του έγραψε «Το γύρισες επιτέλους;», ενώ τον ακολούθησε ο Κώστας Μανωλάς που σχολίασε «1 στα 100 και το παίρνεις βίντεο».

Εκεί άρχισε τις απαντήσεις ο «Φόρτου», όπου αρχικά είπε στον αμυντικό της Ρόμα: «Μπορώ να σου σπάσω άνετα τη μέση και στο μπάσκετ…», ενώ στον αριστερό μπακ της Άουγκσμπουργκ: «Είμαι σε σκέψη».

Στη συνέχεια, την… σκυτάλη πήρε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς: «Με καλό προπονητή ο Φορτούνης παίζει στις θέσεις 1-2 για 10 λεπτά στη Β’ Εθνική, για αρχή», με τον Στέφανο Καπίνο να σχολιάζει: «Με τη δέκατη λογικά (σ.σ. ότι το έβαλε)».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags