Facebook Pixel Οι τελευταίες εξελίξεις με τον αντι-Ίβιτς στον ΠΑΟΚ - Ο μεγάλος πόθος, οι κλειστές πόρτες και ο ...Στέφενς!
| 2017-06-07 18:31:00

Οι τελευταίες εξελίξεις με τον αντι-Ίβιτς στον ΠΑΟΚ - Ο μεγάλος πόθος, οι κλειστές πόρτες και ο ...Στέφενς!

Οι τελευταίες εξελίξεις με τον αντι-Ίβιτς στον ΠΑΟΚ - Ο μεγάλος πόθος, οι κλειστές πόρτες και ο ...Στέφενς!

Στην Τούμπα έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρώτες επαφές, όμως αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες. Η επιλογή από την Ελλάδα και το μοντέλο που σκέφτονται να ακολουθήσουν.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Βλάνταν Ίβιτς θεωρείται «τελειωμένος» και το μόνο που φαίνεται να απομένει είναι η τυπική ανακοίνωση του «διαζυγίου» με τον Σέρβο τεχνικό.

Όπως σας αποκαλύψαμε χθες, οι «ασπρόμαυροι» έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον Πάουλο Σόουζα, ωστόσο η περίπτωση του Πορτογάλου κόουτς είναι πολύ δύσκολη, μιας και είναι αρνητικός για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Πάντως, ο Λούμπος Μίχελ έχει κι άλλες περιπτώσεις στη λίστα του, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι πάντα στα υπόψιν, χωρίς, πάντως, να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, μιας και επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη είναι ο νέος τεχνικός να προέρχεται από το εξωτερικό και να έχει σοβαρές παραστάσεις.

Κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ σκέφτεται να επαναφέρει το ολλανδικό μοντέλο, αλλά κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει, παρότι οι «ασπρόμαυροι» διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με μεγάλο γραφείο μάνατζερ στη χώρα.

Εξάλλου, η θητεία του Χουμπ Στέφενς μόνο επιτυχημένη δεν ήταν στην Τούμπα, οπότε είναι δύσκολο και επικοινωνιακά να «περάσει» μία επιλογή από την Ολλανδία.

Όπως και να έχει, άμεσες εξελίξεις δεν αναμένεται να έχουμε στο θέμα του προπονητή του ΠΑΟΚ, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις πρώτες επαφές που έχουν γίνει με βασικούς υποψηφίους στόχους, έχουν προκύψει αρκετές αρνητικές απαντήσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags