Facebook Pixel Survivor: «Είχαμε εκνευριστεί αρκετά με την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Μας ενόχλησε η συμπεριφορά της»
Life
| 2017-06-12 20:28:00

Survivor: «Είχαμε εκνευριστεί αρκετά με την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Μας ενόχλησε η συμπεριφορά της»

Survivor: «Είχαμε εκνευριστεί αρκετά με την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Μας ενόχλησε η συμπεριφορά της»

«Ένιωθα ότι είχε κουραστεί πάρα πολύ, μίλαγε πολύ… βαριά, πάντα είχε προβλήματα δικά της, τα οποία…».

Για την Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε μεταξύ άλλων ο Μπο στην εκπομπή Survivor Πανόραμα. Ο γνωστός ράπερ ανέφερε τι είχε συμβεί με την τραγουδίστρια και οι σχέσεις της με την ομάδα είχαν κλονιστεί τον τελευταίο καιρό πριν η ίδια αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Γενικά υπήρχαν μέρες δύσκολες για την Ειρήνη, προφανώς δεν άντεχε και πάρα πολύ. Είχαμε εκνευριστεί αρκετά… Η ομάδα είναι εκεί, όλοι είναι εκεί πέρα, το ότι ένας άνθρωπος αποστασιοποιείται και φεύγει από το σύνολο, δεν μπορεί να φταίει όλη η ομάδα και εσύ να μένεις μόνη σου και όλοι να τα βάζουν μαζί σου, είναι λίγο παρατραβηγμένο. Σίγουρα όλοι έχουν τις ευθύνες τους, αλλά από κει και πέρα, όταν κάποιος φεύγει μακριά μου, φεύγω κι εγώ, δεν θα τρέξω πίσω του για να τον προσεγγίσω.
 

Μας ενόχλησε η συμπεριφορά της πιο πολύ. Ένιωθα ότι είχε κουραστεί πάρα πολύ, μίλαγε πολύ… βαριά, πάντα είχε προβλήματα δικά της, τα οποία έφταναν σε σημείο που δεν μπορούσα να καταλάβω από πού ξεκινάνε και που θα τελειώσουν και δεν ήθελα απλά να συμμετέχω σε αυτό το πράγμα. Νομίζω ότι με την Ειρήνη δεν μπορέσαμε να συμβιώσουμε καλά και αυτό ήταν όλο», είπε μεταξύ άλλων ο Μπο.

Δείτε στο βίντεο τι είπε ο Μπο στο Survivor Πανόραμα για την Ειρήνη Παπαδοπούλου…



Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags