Facebook Pixel "Βόμβα" αποχώρησης από Αθανασιάδη! (ΦΩΤΟ)
| 2014-09-09 09:00:00

"Βόμβα" αποχώρησης από Αθανασιάδη! (ΦΩΤΟ)

"Βόμβα" αποχώρησης από Αθανασιάδη! (ΦΩΤΟ)

Φοβερές εξελίξεις αναμένονται με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ! Γιατί τα πήρε στο κρανίο και τι σκέφτεται να κάνει; Τι αποκαλύπτουν τα Μέσα στη Θεσσαλονίκη – Δείτε τα πρωτοσέλιδα!

Έξαλλος με το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Κλαούντιο Ρανιέρι στο παιχνίδι της Ελλάδας με τη Ρουμανία στο "Καραϊσκάκη" παρόλο που η ομάδα αντιμετώπιζε επιθετικό πρόβλημα παρουσιάζεται ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Όπως αναφέρει σήμερα σύσσωμος ο αθλητικός Τύπος της Θεσσαλονίκης, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι "τρελαμένος" με τον Ιταλό προπονητή, θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο και σκέφτεται ακόμα και να σταματήσει από τη "γαλανόλευκη"!

Τη δυσαρέσκεια του Κλάους "μαρτύρησε" χθες ο συμπαίκτης του Ράσβαν Ρατς, ο οποίος αποκάλυψε ότι μετά το παιχνίδι ο άσος του Δικέφαλου, αλλά και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, απορούσαν με τις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι ο Αθανασιάδης είναι τόσο απογοητευμένος από την κατάσταση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που σκέφτεται μέχρι και να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό!

Πάντως, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από όλες τις πηγές και υπάρχει η εκτίμηση ότι στο σημερινό προγραμματισμένο ραντεβού με την "ασπρόμαυρη" διοίκηση θα επέλθει συμφωνία και ο παίκτης θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Δείτε παρακάτω τα σημερινά πρωτοσέλιδα της Θεσσαλονίκης για τον Κλάους...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags