Facebook Pixel Αποθέωσε Ολυμπιακό και Καραϊσκάκης!
Ποδόσφαιρο
| 2014-09-15 20:46:00

Αποθέωσε Ολυμπιακό και Καραϊσκάκης!

Αποθέωσε Ολυμπιακό και Καραϊσκάκης!

Αρκετά δύσκολο χαρακτήρισε ο Μάριο Σουάρεθ το παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό, λόγω της «καυτής» ατμόσφαιρας που δημιουργείται στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μάλιστα, ο μέσος των πρωταθλητών Ισπανίας τόνισε –μεταξύ άλλων- πως οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν πώς να παίρνουν τα θετικά αποτελέσματα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Για τη φετινή διοργάνωση: «Πρόκειται για μία ειδική περίσταση, κάθε παίκτης θέλει να παίξει. Πέρυσι φτάσαμε στον τελικό, όπου ήταν ένα σκληρό μάθημα και μάθαμε. Έχουμε όρεξη να παίξουμε. Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, με έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε».

Για τη νέα σεζόν: «Είμαστε μία ομάδα και ξέρουμε ότι αυτή τη διοργάνωση είναι η μεγαλύτερη σε διασυλλογικό επίπεδο. Κάθε παιχνίδι σαν τελικός και πρέπει να δίνεις το 100%. Ξέρουμε ότι παίζουμε με έναν δύσκολο αντίπαλο σε μία καυτή έδρα. Είμαστε η Ατλέτικο και αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια με ταπεινότητα και σωφροσύνη, γι’ αυτό πιστεύω πως θα πάρουμε κάτι καλό αύριο».

Για το αν είναι πιο έμπειροι φέτος: «Δεν το ξέρω αυτό. Προφανώς και έχουμε αποκτήσει εμπειρίες από πέρυσι. Ήταν μία καλή σεζόν πέρυσι, όπου πήραμε καλά μαθήματα. Όμως, έχουμε να αντιμετωπίσουμε το παρόν και έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς μπροστά μας. Είναι μία ομάδα που παίρνει αποτελέσματα στο γήπεδό της, όπως είχε νικήσει και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν το αντιμετωπίσουμε σαν εύκολο βράδυ, θα είναι μεγάλο λάθος. Εμείς σίγουρα θα τα δώσουμε όλα».

Για τη φιλοσοφία της Ατλέτικο: «Πάντα έχουμε τη νοοτροπία του νικητή. Τα τελευταία χρόνια έχουμε πετύχει πολλά. Και ένα από τα πράγματα που προσπαθεί μας μεταφέρει ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι πως η φανέλα που φοράμε είναι βαριά. Θα πρέπει να τη σεβόμαστε σε κάθε παιχνίδι είτε είναι φιλικό, είτε επίσημο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags