Facebook Pixel Μάγκας ΑΠΟΕΛ! Σαν να νίκησε...
| 2014-09-17 23:40:00

Μάγκας ΑΠΟΕΛ! Σαν να νίκησε...

Μάγκας ΑΠΟΕΛ! Σαν να νίκησε...

Κοίταξε στα μάτια τη Μπαρτσελόνα, πίεσε στα τελευταία λεπτά, είχε φοβερή ευκαιρία με τον Μαντούλα, αλλά ηττήθηκε με 1-0 με γκολ του Πικέ. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν απίστευτος στο Καμπ Νου έχοντας φοβερή παρουσία!

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 1-0 του ΑΠΟΕΛ στο Καμπ Νόου, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση και να φεύγει με αξιοπρέπεια και περηφάνεια από ένα γήπεδο, όπου αρκετές ομάδες ταπεινώθηκαν. Το ΑΠΟΕΛ, με την συμπαράσταση των φιλάθλων του, που κέρδισαν την μάχη της κερκίδας, μπορούσε με λίγη τύχη να σκοράρει και να φύγει με βαθμολογικό κέρδος στις ευκαιρίες του Ντε Βινσέντι και του Μαντούκα.

A' Ημίχρονο
Η Μπαρτσελόνα ανέλαβε την κατοχή της μπάλας από το ξεκίνημα του αγώνα, και υποχρέωσε τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ σε παθητικό ρόλο. Η ομάδα του Δώνη με σωστή οργάνωση και πολυπρόσωπη άμυνα προσπάθησε να κρατήσει τους Μέσι και Νεϊμάρ μακριά από την περιοχή του Πάρντο, και τα κατάφερε αφού οι Καταλανοί ήταν επικίνδυνοι κυρίως από στημένες φάσεις.

Στο 12' ο Μέσι υποχρέωσε τον Πάρντο σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ, όμως στο 29' ο Αργεντινός διεθνής φορ εκτέλεσε ιδανικά το φάουλ, και ο Πικέ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Μπάρτσα απείλησε σε δύο ακόμη φάσεις, με σουτ του Νειμάρ στο 21' και του Μέσι στο 40'. Στον αντίποδα, το ΑΠΟΕΛ ήταν ακίνδυνο στο πρώτο ημίχρονο, αφού δόθηκε περισσότερο βάρος στον μεσοαμυντικό τομέα. Προσπάθησε να περάσει την μπάλα μπροστά στους Αλωνεύτη, Σέρινταν και Ντε Βινσέντι, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

B' Ημίχρονο
Ίδια εικόνα στο δεύτερο 45λεπτο, με την διαφορά ότι το ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να βγει μπροστά με περισσότερες αξιώσεις. Μάλιστα στο 57' ο Ντε Βινσέντι απώλεσε πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το σουτ όμως η μπάλα κόντραρε στον Μπάρτρα και πέρασε σε κόρνερ.

Η Μπαρτσελόνα διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα ωστόσο δεν πίεσε ιδιαίτερα για δεύτερο γκολ, αφού δεν βρήκε ελεύθερους χώρους προς την περιοχή του Πάρντο.

Στα τελευταία λεπτά το ΑΠΟΕΛ ξεθάρρεψε και αφού απέφυγε δεύτερο γκολ σε ευκαιρία του Μέσι και του Νειμάρ, μπορούσε για την ισοφάριση στις καθυστερήσεις με τον Μαντούκα.

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Άλβες, Πικέ, Μπάρτρα, Αντριάνο, Τσάβι (60' Ινιέστα), Σέρχι (79' Ρομπέρτο), Μέσι, Νεϊμάρ, Σάμπερ, Μουνίρ (68' Ραμίρες).

ΑΠΟΕΛ (Γιώργος Δώνης): Πάρντο, Μάριο Σέρζιο, Καρλάο, Αμορίν, Αντωνιάδης, Γκόμες (60' Μαντούκα), Βινίσιους, Μοράις, Ντε Βινσέντι (79' Χαραλαμπίδης), Σέρινταν (75' Τζιμπούρ).

Διαιτητές: Ντενίζ Αϊτεκίν (Γερμανία)
Βοηθοί: Γκίντο Κλεβέ (Γερμανία) και Μάρκους Χάκερ (Γερμανία)
Επιπρόσθετοι: Κρίστιαν Ντίνγκερτ (Γερμανία) και Ρόμπερτ Χάρτμαν (Γερμανία)
Τέταρτος: Στέφαν Λουπ (Γερμανία)

ΠΗΓΗ: shootandgoal.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags