Facebook Pixel ΠΑΟΚ και Δώνης θέλουν τον ίδιο παίκτη!
| 2014-12-11 22:00:00

ΠΑΟΚ και Δώνης θέλουν τον ίδιο παίκτη!

ΠΑΟΚ και Δώνης θέλουν τον ίδιο παίκτη!

Φρέσκο ρεπορτάζ στον Sportdog για τον Σουπερλιγκάτο άσο, ο οποίος απασχολεί τόσο τον Δικέφαλο όσο και τον ΑΠΟΕΛ. Διαβάστε ποιος είναι και τι χρήματα «παίζουν»...

Μεγάλος ντόρος γίνεται τις τελευταίες ημέρες με το θέμα του Ουσέρο, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον Αστέρα Τρίπολης. Η στήλη «sportdog penalty» έψαξε την συγκεκριμένη υπόθεση και σας παρουσιάζει όλα τα δεδομένα για να μην... τρώτε κουτόχορτο!

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του Σκύλου, ο πρώην (πλέον) αναντικατάστατος Ουσέρο, είναι στην πόρτα της εξόδου, όχι επειδή το θέλει τόσο πολύ ο Βεργέτης, όσο γιατί αποτελεί επιθυμία του Καϋμενάκη!

Το λάθος όμως, που κάνουν οι περισσότεροι είναι με το συμβόλαιο του Ισπανού χαφ, που δεν τελειώνει σε 6 μήνες αλλά το καλοκαίρι του 2016 και αυτό είναι σημαντικό πρόβλημα για όσους ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.

Μάλιστα ο Ουσέρο έχει το πιο ψηλό κασέ στον Αστερα (μαζί με τον Ρόλε), αφού καθαρίζει 250.000 ευρώ την τρέχουσα σεζον και έχει προβλεφθεί να πάρει 270.000 του χρόνου!

Στη πιάτσα των agent πάντως θεωρούν πως αν δεν λυθεί η παρεξήγηση του με τον Καυμενάκη, ο Ουσέρο είτε Γενάρη είτε Ιούνιο θα... αποχαιρετήσει! Πόσο τον έχουν κοστολογήσει οι Μπακοκαυμενάκηδες; Η τιμή ξεκινάει από τις 400.000 ευρώ, ωστόσο με... παζάρι ίσως πέσουν και στις 300.000 ευρώ!

Όσον αφορά τις ομάδες που τον... γλυκοκοιτάνε, για τον Ουσέρο έδειξαν ήδη ενδιαφέρον ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ και δύο ομάδες από την Σεγκούντα, ενώ για το «φλερτ» με τον Ολυμπιακό, μάλλον δεν υπάρχει θέμα, αφού οι Πειραιώτες δεν ασχολούνται!

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Ο Ματθαίος... πήδ@ξε την καθαρίστρια - Η Sirina έχει έμπνευση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags