Facebook Pixel "Η έδρα θα μας δώσει την πρωτιά"
| 2015-05-20 23:51:00

"Η έδρα θα μας δώσει την πρωτιά"

"Η έδρα θα μας δώσει την πρωτιά"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα την ισοπαλία, εκθείασε τον Αθανασιάδη για την αυταπάρνηση που έδειξε, ενώ τόνισε πως η Τούμπα θα δώσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Αν και είναι δύσκολη η εποχή, έγινε ένα καλο παιχνίδι. Βάσει ευκαιριών ίσως ήταν δίκαιη η ισοπαλία. Είναι δύσκολα να κερδίσει κανείς εδώ. Σε41 παιχνίδια ο Ατρόμητος είχε μία ήττα στην έδρα του κι αυτή από εμάς πέρσι στα πλέι οφ. Είναι μία επικίνδυνη ομάδα. Η μαχητικότηα και η αγωνιστικότητα ήταν αυτή που έπρεπε. Να συνεχίσουμε έτσι με αυτό το ομαδικό πνεύμα. Από αύριο θα δούμε του τραυματίες γιατί έχουμε αρκετούς. Ο Βιτόρ και ο Αθανασιάδης έχουν πάλι προβλήματα. Ειδικά ο Κλάους από το 30’ είχε πρόβλημα. Ας κρατήσουν και οι υπόλοιποι παίκτες το πείσμα του και την μαχητικότητά του μέχρι το τέλος, όπως κάνει ένας αρχηγός. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε αλλά συνεχίζουμε.

Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ: «Μας ταίριαζε να παίξει ο Κάτσε στα πλάγια. Ο Περέιρα ήταν στη θέση του και ο Νομπόα στη δική του γι’ αυτό επιλέξαμε αυτό τον σχηματισμό και πστεύω ότι δικαιωθήκαμε».

Για το αν ρίσκαρε στο τέλος: «Ενω δεν είχαμε προβλήματα στο τέλος φάνηκε πάρα πολύ ότι θέλαμε να κερδίσουμε βγήκαμε γρήγορα μπροστά. Δεν είχαμε δώσει τέτοια εντολή. Ίσως επηρεάστηκαν οι ποδοσφαιριστές από το άλλο αποτέλεσμα. Αυτό έδωσε την ευκαιρια στον Ατρόμητο να κάνει φάσεις, αλλά κι εμείς είχαμε μεγάλες ευκαιρίες».

Για το ότι έκανε μία αλλαγή: «Μέσα στο παιχνίδι φαινόταν ότι ζητούσαμε το παιχνίδι. Ηταν αρκετά καλοί οι ποδοσφαιριστές. Οι μεσοεπιθετικοί σε καλή μέρα. Γι΄αυτό επιλέξαμε να μην κάνουμε άλλη αλλαγή».


Καταλήγοντας τόνισε: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την ισοπαλία. Μέχρι το τέλος κυνηγούσαμε το γκολ. Και παραπάνω απ΄ότι έπρεπε. Εχουμε τρεις βαθμούς, ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος με πέντε. Αν έχουμε το πνεύμα που είχαμε σήμερα, θα τα καταφέρουμε στο τέλος. Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Αυτή θα μας δώσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags