Facebook Pixel Δεν το περίμεναν αυτό από τον Μέντες!
| 2015-07-19 22:46:00

Δεν το περίμεναν αυτό από τον Μέντες!

Δεν το περίμεναν αυτό από τον Μέντες!

Τι συνέβη με τον Ολλανδό και έχουν... ξενερώσει στο Τριφύλλι.

Οι μεταγραφές έχουν σχεδόν τελειώσει στον Παναθηναϊκό, αφού έχουν αποφασίσει να κινηθούν για άλλον παίκτη μόνο αν βρουν κάτι εξαιρετικό ή αν πουληθεί κάποιος βασικός, ωστόσο τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί εξίσου καλά και με τις αποχωρήσεις.

Πολλοί παίκτες με συμβόλαιο, που βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» του Γιάννη Αναστασίου, δεν έχουν ακόμα βρει ομάδα για να φύγουν και έτσι μένουν στο Τριφύλλι και πληρώνονται κανονικά, χωρίς να υπολογίζονται. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Ντέιβιντ Μέντες, ο οποίος μάλιστα αμείβεται πλουσιοπάροχα...

Ο Ολλανδός άσος έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Πράσινους, ωστόσο πέρυσι δεν βοήθησε καθόλου και λόγω των τραυματισμών του έχασε πάρα πολλά ματς. Ο Αναστασίου μάλιστα προσπάθησε στην περσινή σεζόν να τον ξαναβάλει στην ομάδα, όμως μετά από την τραγική του εμφάνιση στο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη, τέθηκε οριστικά εκτός πλάνων.

Στον Παναθηναϊκό μάλιστα, πίστευαν πως θα τον... ξεφορτωθούν πολύ εύκολα, καθώς εκτιμούσαν ότι θα έβρισκαν τρόπο να λύσουν το συμβόλαιό του, ωστόσο ο Μέντες δεν «ψήνεται» να χαρίσει λεφτά. Αυτό ξεκαθάρισε και στην συζήτηση που είχε με τον Λεωνίδα Βόκολο πριν λίγες μέρες, όπου τον ενημέρωσε ότι θέλει να πάρει όλο τα λεφτά του τελευταίου χρόνου «μπροστά», δηλαδή περίπου 250.000 ευρώ...

Στο Τριφύλλι σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να δώσουν αυτό το ποσό, ωστόσο ελπίζουν πως εντός της εβδομάδες, θα μπορέσουν να βρουν τον τρόπο και να τον πείσουν να φύγει, δίνοντας του φυσικά λιγότερα χρήματα.

Αυτή είναι ΕΚΠΛΗΞΗ! Τον ήθελαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός και τελικά τον παίρνει η ΑΕΚ! Διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags