Facebook Pixel Κυανέρυθρο πάρτι στη Λιβαδειά!
| 2015-10-31 18:16:00

Κυανέρυθρο πάρτι στη Λιβαδειά!

Κυανέρυθρο πάρτι στη Λιβαδειά!

Ο Πανιώνιος πέρασε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα από την Λιβαδειά καθώς επικράτησε με 0-2 του Λεβαδειακού με δύο γκολ στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, που απλοποίησαν τα πράγματα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει τίποτα το ιδιαίτερο. Ο Λεβαδειακός ήταν σχετικά καλύτερος χωρίς όμως να κάνει κάποια ευκαιρία με εξαίρεση ένα καλό σουτ του Μαχαίρα στο 10΄.
 

Στον αντίποδα, ο Πανιώνιος διαμαρτύρεται για μία φάση του τέταρτου λεπτού όταν και ο Καραμάνος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή ενώ κατά τα άλλα, απλά ένα καλό σουτ του Μπουμάλ που κατέληξε άουτ στο 34' μπορεί να καταγραφεί σαν φάση.

Στην επανάληψη, δεν πρόλαβε καν να συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα και ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ. Ο Μπουμάλ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Καραμάνος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για τους φιλοξενούμενους.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο παίκτης που έβγαλε την ασίστ για το 0-1 ήταν και αυτός που σκόραρε για το 0-2. Ο Μπουμάλ έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή από τα δεξιά, σούταρε στην απέναντι γωνία με το αριστερό και πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ

Στο 63' χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό με τον Μάντζιο να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και τον Παπαδόπουλο να αποκρούει σε κόρνερ. 88' Ο Μασούρας βρέθηκε τετ-α-τετ μετά από αντεπίθεση του Πανιωνίου, πάσαρε στον Ανσαριφάρντ που βρισκόταν προ του άδειου τέρματος, όμως ο Τσιντώτας έδιωξε σε κόρνερ. Στο 91΄ ο Μίνγκας έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Ανσαριφάρντ και αυτή ήταν η τελευταία φάση.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags