Facebook Pixel Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα μέσα στο νοσοκομείο όταν είδαν αυτό να πηδά στο χέρι της γυναίκας! (BINTEO)
| 2015-12-01 17:47:00

Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα μέσα στο νοσοκομείο όταν είδαν αυτό να πηδά στο χέρι της γυναίκας! (BINTEO)

Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα μέσα στο νοσοκομείο όταν είδαν αυτό να πηδά στο χέρι της γυναίκας! (BINTEO)

Σε αυτό το βίντεο που αλιεύσαμε από το Youtube, θα δείτε την συγκινητική στιγμή που μια ασθενής συνάντησε τον σκύλο της μέσα στο νοσοκομείο. Όταν, όμως, διαβάσετε τι συμβαίνει, τότε θα βάλετε τα κλάματα.

Η Rejane Chili από το Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας διαγνώστηκε με καρκίνο και δυστυχώς η κατάσταση της είναι σε τελικό στάδιο. Η ίδια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπου την επισκέπτονται καθημερινά φίλοι καθώς και η οικογένεια της, αλλά διαμαρτύρεται συνεχώς για την απουσία ενός ιδιαίτερου φίλου της.

Πρόκειται για τον τον σκύλο της, τον Ritchie, τον οποίο φροντίζει από τότε που ήταν κουτάβι. Ωστόσο, η φύλαξη του νοσοκομείου απαγορεύει την είσοδο κατοικιδίων μέσα στο κτίριο, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μόλυνσης από μικρόβια, και ιδιαίτερα στην περίπτωση της Rejane, που έχει εξασθενημένο οργανισμό. Ωστόσο, ύστερα από παρέμβαση της ψυχολογικής ομάδας του νοσοκομείου, πρόκειται να γίνει μια εξαίρεση.

Ο γιος της Tiago έφερε τον σκύλο σε ένα ειδικό δωμάτιο, προκειμένου να τον δει η μητέρα του. Ωστόσο, από τη στιγμή που o Ritchie είδε από μακριά την ιδιοκτήτρια του, ήταν ασυγκράτητος. Όπως θα δείτε και εσείς, ο σκύλος πήδησε πάνω στο κρεβάτι της Rejane και πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει, άρχισε να της γλύφει το πρόσωπο από την χαρά του. Βλέποντας την συγκεκριμένη εικόνα, όλο το νοσηλευτικό προσωπικό δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.


Δείτε το βίντεο:



Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags