Facebook Pixel Φέρνει Ισνάλντο η ΑΕΚ και κυνηγά τo "μπαμ" με τον… (BINTEO)
| 2016-01-28 06:45:00

Φέρνει Ισνάλντο η ΑΕΚ και κυνηγά τo "μπαμ" με τον… (BINTEO)

Φέρνει Ισνάλντο η ΑΕΚ και κυνηγά τo "μπαμ" με τον… (BINTEO)

Μεταγραφικός πυρετός στην Ένωση! Προχωρά στην απόκτηση του 22χρονου Αργεντινού, συζητάει για δανεισμό του Κοντέ από την Άντερλεχτ και κυνηγάει την περίπτωση 21χρονου διεθνή επιθετικού!
 

Ο χρόνος πιέζει και στην ΑΕΚ τρέχουν πλέον για μεταγραφές! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κιτρινόμαυροι είναι πολύ «ζεστοί» για τον Εουγκένιο Οράσιο Ισνάλντο, μία περίπτωση που θεωρείται αρκετά εύκολη. Ο 22χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Νιούελς θα βρίσκεται άμεσα στην χώρα μας για να κλείσει η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Ισνάλντο μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα όσο και στον άξονα, ωστόσο στην ΑΕΚ τον θεωρούν «επένδυση για το μέλλον» και για αυτό θα κάνουν μεταγραφή και εξτρέμ… πρώτης γραμμής!

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, η πρώτη επιλογή είναι ο 24χρονος Ιμπραΐμα Κοντέ, ο αριστεροπόδατος εξτρέμ της Άντερλεχτ, με καταγωγή από τη Γουϊνέα! Ο Κοντέ συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που έχει ζητήσει ο Πογέτ, με σημαντικότερο την ταχύτητα και η «Ένωση» βρίσκεται σε επαφές με την Άντερλεχτ, για τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι!
 

 

 

 

 

Αυτόν θέλει για την επίθεση!

Εκτός από εξτρέμ όμως, στον Δικέφαλο ψάχνουν και για στράικερ και το τελευταίο όνομα που προέκυψε στο ρεπορτάζ, είναι αυτό του Άαρον Σάμιουελ Ολανάρε!

Ο 21χρονος διεθνής Νιγηριανός φορ, με ύψος 1.89, έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Νορβηγίας και συγκεκριμένα στην Σάρμπσποργκ, με την οποία είχε 26 ματς και 10 τέρματα. Εκεί τον εντόπισε ο Σβεν Γκόραν Έρικσον και τον πήρε στην κινεζική Γκουάνγκζου, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Στην Κίνα, σε 34 εμφανίσεις έχει 15 γκολ, ενώ με την εθνική Νιγηρίας μετρά 7 συμμετοχές και 2 γκολ.

Η ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές και ελπίζει πως θα έχει νεότερα για την συγκεκριμένη υπόθεση άμεσα!

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags