Facebook Pixel Οπαδός πήγε να τινάξει στον αέρα το ντέρμπι!
| 2016-03-14 00:45:00

Οπαδός πήγε να τινάξει στον αέρα το ντέρμπι!

Οπαδός πήγε να τινάξει στον αέρα το ντέρμπι!

Ένα φοβερό περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της μεγάλης αναμέτρησης στο «Καραϊσκάκη». Πώς ένας φίλαθλος θα έκανε ζημιά στους Ερυθρόλευκους στο 0-1;

Στον Ολυμπιακό, όπως παραδέχθηκε άλλωστε και ο Σάββας Θεοδωρίδης στις δηλώσεις του μετά το φινάλε του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ασχολήθηκαν τις τελευταίες ημέρες πάρα πολύ με την ασφάλεια του γηπέδου, ώστε να μη συμβεί το παραμικρό.

Μάλιστα, με εξαίρεση το περιστατικό στη φυσούνα στο 90΄, το κλίμα στο Φάληρο ήταν πολύ καλό και αξίζει να αναφέρουμε πως δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, ούτε μετά το 0-1.

Βέβαια, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες, λίγο έλειψε να …τιναχθεί στον αέρα το ματς, μετά το γκολ του Μπεργκ, ωστόσο μετά την άμεση παρέμβαση όλων των ανθρώπων και των φιλάθλων του Ολυμπιακού, γλιτώσαμε τα χειρότερα.

Συγκεκριμένα, μόλις ο Σουηδός άσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρομπέρτο στο τρίτο λεπτό, υπήρξε οπαδός στο Καραϊσκάκη, που επιχείρησε να πετάξει φωτοβολίδα, όμως υπήρξε άμεση κινητοποίηση στην εξέδρα και τελικά, όχι μόνο δεν πέταξε τίποτα, αλλά απομακρύνθηκε κιόλας!

Επιτέλους, φαίνεται πως οι ομάδες αρχίζουν να βρίσκουν λύσεις στο τεράστιο πρόβλημα που έχουν με τους οπαδούς τους… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φοβερό σκηνικό με Σαραβάκο στο Καραϊσκάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags