Facebook Pixel "Γι' αυτό παίζετε στον Ολυμπιακό"!
| 2016-04-03 23:18:00

"Γι' αυτό παίζετε στον Ολυμπιακό"!

"Γι' αυτό παίζετε στον Ολυμπιακό"!

Διαβάστε τι δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά την άνετη νίκη επί του Πανθρακικού ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκο Σίλβα:

Για το παιχνίδι και την εμφάνιση και την εμφάνιση του Ολυμπιακού:

«Η υποχρέωση μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίρνουμε τις νίκες στα παιχνίδια μας. Δεν είναι εύκολο όταν υπάρχει ένα άδειο γήπεδο βέβαια... Εμείς έχουμε την υποχρέωση να εκπροσωπούμε τον Ολυμπιακό και μια μεγάλη φανέλα που φοράμε παίρνοντας νίκες. Σήμερα είναι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα που δείξαμε σήμερα και ιδιαίτερα από τη σοβαρότητα που είχαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

-Εάν έχει να προτείνει μια άλλη τιμωρία από την κεκλεισμένων των θυρών:

«Η θέση μου δεν είναι αυτή που μου δίνει την ευκαιρία να μιλάω για αυτά τα πράγματα. Αυτό που μπορώ να πω όμως είναι ότι πως είναι πολύ άσχημο να συμβαίνει κάτι τέτοιο ειδικά για μια ομάδα που έχει πάντα ένα γήπεδο με μεγάλη παρουσία κόσμου. Ίσως να μπορούσαμε να πάρουμε παραδείγματα από ό,τι συμβαίνει σε άλλα πρωταθλήματα».

-εάν υπάρχει κάτι που λέει στους παίκτες του και τους ωθεί να παίζουν καλά παρά το γεγονός ότι έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα και έχουν και διαφορά από τις άλλες ομάδες:

«Υπάρχει κάτι που λέω στους παίκτες μου. Τους λέω ότι έχουμε πάρει το πρωτάθλημα και έχουμε και διαφορά από τους υπόλοιπους αλλά όποιος φοράει τη φανέλα αυτή και παίζει για τον Ολυμπιακό έχει την υποχρέωση να παίζει για τη νίκη και να αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο γιατί αυτό το ζητούν οι οπαδοί μας. Πρέπει να αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι ότι είμαστε πρωταθλητές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags