Facebook Pixel Πλάκα κάνεις! Θα μας κουφάνουν οι Αφρικανοί για Εσιέν...
| 2016-04-08 10:24:00

Πλάκα κάνεις! Θα μας κουφάνουν οι Αφρικανοί για Εσιέν...

Πλάκα κάνεις! Θα μας κουφάνουν οι Αφρικανοί για Εσιέν...

Δεν πρόκειται να πιστέψετε τι γράφτηκε για τον άσο του Παναθηναϊκού.

Το ακούσαμε κι αυτό! Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kickoff.com, η οποία ασχολείται κυρίως με το αφρικανικό ποδόσφαιρο, ο Μάικλ Εσιέν είναι ένας από τους 20 κορυφαίους αφρικανούς παίκτες της φετινής σεζόν!

Όχι, δεν κάνουμε πλάκα... ο Γκανέζος άσος του “τριφυλλιού” αναδείχτηκε 19ος σε μια λίστα στην οποία περιέχονται τα μεγαλύτερα αστέρια του αφρικανικού ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι οι 3 πρώτες θέσεις καταλαμβάνονται από τους Ομπαμεγιάνγκ, Γιάγια Τουρέ και Μαχρέζ, ενώ μια θέση πίσω από τον Γκανέζο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Μποκανί που κάνει πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Νόριτς!

Μάλιστα, το κείμενο που συνοδεύει τον Εσιέν αναφέρει τα εξής: “Ο θρύλος της Τσέλσι και της Γκάνας μπορεί να έχει ξεχαστεί αφού μεγαλώνει και οι τραυματισμοί έχουν επιβραδύνει την καριέρα του, αλλά δέχεται διθυραμβικές κριτικές στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό τώρα τελευταία”.

Μάλλον στο συγκεκριμένο σάιτ τον έχουν μπερδέψει με... άλλον παίκτη, αφού η πραγματικότητα λέει ότι οι πράσινοι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σπάσουν το συμβόλαιο του 32χρονου. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, πρόκειται για το troll της χρονιάς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags