Facebook Pixel Aυτή η ομάδα είναι "αγκαλιά" με τον Μπακασέτα!
| 2016-04-09 12:15:00

Aυτή η ομάδα είναι "αγκαλιά" με τον Μπακασέτα!

Aυτή η ομάδα είναι "αγκαλιά" με τον Μπακασέτα!

Τα δεδομένα, όπως έχουν διαμορφωθεί μέχρι στιγμής, «στέλνουν» τον παικταρά του Πανιωνίου σε κορυφαίο σύλλογο της Σούπερ Λιγκ! Ο Sportdog έχει όλο το ρεπορτάζ!

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι το πιο "hot" όνομα αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο των κορυφαίων ομάδων της Σούπερ Λιγκ, οι οποίες ετοιμάζονται να δώσουν "μάχη" για να τον αποκτήσουν.

Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί αυτή τη στιγμή για το μεγάλο αστέρι της Νέας Σμύρνης, όπως προκύπτει από την επιθυμία του παίκτη, αλλά και τις απαιτήσεις του Πανιωνίου.

Η ομάδα, λοιπόν, που φαίνεται να "αγκαλιάζει" τον Τάσο Μπακασέτα είναι ο Ολυμπιακός και πολύ δύσκολα μπορεί να αλλάξει κάτι, εκτός αν προκύψει κάποια εξαιρετική πρόταση από το εξωτερικό, κάτι που, πάντως, δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Ο ποδοσφαιριστής δε θέλει να φύγει από την Αθήνα, όπως έχει αποκαλύψει ο SportDog σε άλλο ρεπορτάζ, γεγονός που βγάζει αυτόματα από το "παιχνίδι" τον πιο ισχυρό -οικονομικά- αντίπαλο των Ερυθρολεύκων, τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, μπορεί ο Τάσος Μπακασέτας να ήταν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οπαδός της ΑΕΚ από μικρός, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο για τη διοίκηση της Ένωσης να καλύψει τις απαιτήσεις της ομάδας της Νέας Σμύρνης, οι οποίες, όπως επίσης έχει αποκαλύψει ο SportDog, αγγίζουν το 1 εκ. ευρώ!

Ακόμα κι αν οι Κιτρινόμαυροι αποφασίσουν να κάνουν την υπέρβαση για τον συγκεκριμένο παίκτη, πολύ δύσκολα θα μπορέσουν σε έναν πιθανό πλειστηριασμό με τους πρωταθλητές να βγουν νικητές, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό.

Όπως γίνεται επομένως αντιληπτό, ο Ολυμπιακός έχει τις πιθανότητες με το μέρος του για τον νεαρό άσο του Πανιωνίου και όχι μόνο για τους παραπάνω λόγους. 

Μην ξεχνάμε ότι τον περασμένο Γενάρη οι Νεοσμυρνιώτες παραχώρησαν τον καλύτερό τους παίκτη μέχρι τον πρώτο γύρο, τον Ολιβιέ Μπουμάλ, στον Παναθηναϊκό και τον κορυφαίο τους αμυντικό, τον Δημήτρη Χατζηϊσαία, στον ΠΑΟΚ. Είναι, λοιπόν, και θέμα "ισορροπιών" για τον Πανιώνιο να παραχωρήσει αυτή τη φορά έναν ακόμα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή του σε άλλη μεγάλη ομάδα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δεν άντεξε ο Καπίνο και ...κατέρρευσε! 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags