Facebook Pixel Ψάχνεσαι να βγάλεις λεφτά; Διάβασε τα σημεία του SportDog!
| 2016-04-20 13:30:00

Ψάχνεσαι να βγάλεις λεφτά; Διάβασε τα σημεία του SportDog!

Ψάχνεσαι να βγάλεις λεφτά; Διάβασε τα σημεία του SportDog!

Και φυσικά φεύγεις για το ταμείο, προκειμένου να πληρωθείς!

Γειά χαρά παίδες! Ξεκίνησε θετικά η εβδομάδα και κλέισαμε χθες με 4/6 κερδοφόρες επιλογές! Ο Παναθηναικός έκανε την έκπληξη και ηττήθηκε ολοκληρωτικά με 3-0 στην σειρά κόντρα στην Λαμποράλ και η Σαρλεριτάνα με την Βιτσέντζα στο g/g που προτείναμε δεν ήρθε καθαρά από ατυχία, αφού αμφότερες χάσανε πολλές ευκαιρίες και δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Περνάω άμεσα στις σημερινές επιλογές, καλή επιτυχία!

 
ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΑΓΙΑΞ 2 1,50 (στον Stoiximan)
 
 Απόδοση συμβατή με την εποχή και καθαρά προσμετρά ο μπουκ το κίνητρο του Άγιαξ, ωστόσο η εποχή είναι τέτοια που για στήριγμα θα αγοράσεις και τέτοιες αποδόσεις. Η Χέρενφεν είναι ο ορισμός της αστάθειας όπως έχω ξαναγράψει,μπορεί να πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις και την επόμενη αγωνιστική να σέρνεται. Ο Άγιαξ στραβοπάτησε με την Ουτρέχτη και ισοφάρισε στο τέλος, είναι αναγκασμένος να κερδίσει και όσο αγχωμένος και να παρουσιαστεί έχει τον πρώτο λόγο, αφού η Psv προσωρινά τον έχει προσπεράσει.
 
ΧΕΡΑΚΛΕΣ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 1Χ 3,65 / 3,60 (στον Stoiximan)
 
 Συνήθως στον συνθετικό χλοοτάπητα του Πόλμαν η Χέρακλες είναι πολύ δυνατή και έχει ξεπεράσει τα εμπόδια πολλών πρωτοκλασσάτων ομάδων της Χώρας. Φαντάζει έτοιμη για να διεκδικήσει μία θέση στα πλέι-οφ, είναι ανεβασμένη ψυχολογικά και διατηρεί αήττητο 5 αγωνιστικών και προέρχεται από καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα στο Άρνεμ κόντρα στην Φίτεσε. Η Φέγενορντ μπορεί να προέρχεται από αήττητο 8 αγωνιστικών, ωστόσο έδειξε και στο ματς με την Γκρόνινγκεν πως σιγά σιγά την απασχολεί μόνο ο αγώνας κυπέλλου με την Ουτρέχτη την άλλη Κυριακή και ο προπονητής της θα ξεκουράσει κάποιους παίκτες της. Προσφέρεται για κόντρα το ματς.
 
ΤΒΕΝΤΕ - ΕΞΕΛΣΙΟΡ Χ2 4,00 / 4,00 (στον Stoiximan)
 
 Ρίσκο μεγάλο εδώ, με την Εξέλσιορ εκτός έδρας να μην αποδίδει καθόλου καλά και η άμυνα της να είναι επιεικώς τραγική. Στα συν όμως μπορούμε να συμπεριλάβουμε το κίνητρο που έχει για την επιβίωση της και οι σημαντικές επιστροφές παικτών στο αρχικό της σχήμα. Επιπρόσθετα η Τβέντε χωρίς τον Ζιγέκ και δευτερευόντως τον Γκουτιέρες είναι άλλη ομάδα και το γεγονός ότι δεν έχει κανένα βαθμολογικό στόχο την κάνει αυτόματα πιο χαλαρή.
 
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΑ 2/2 1,60 (στον Stoiximan)
 
 Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Μπάρτσα εντός έδρας από την Βαλένθια την Κυριακή και πλέον το πρωτάθλημα τίθεται εν αμφιβόλλω αν δεν σοβαρευτεί, καθώς η Ατλέτικο κάνει τρομερό φίνις και ισοβαθμεί μαζί της στην κορυφή. Η Λα κορούνια παραμένει στο +9 από την ζώνη του υποβιβασμού και εδώ και 17 αγωνιστικές έχει πετύχει μόλις 1 νίκη. Πέρυσι την βοήθησε η Μπάρτσα να μείνει στην κατηγορία και λογικά τα δανεικά θα επιστρέψουν. Με 5/5 μέχρι τέλους η Μπάρτσα κατακτά το πρωτάθλημα και αρχής γενομένης από το Ριαθόρ μπορεί να το καταφέρει.
 
ΓΚΕΝΚ - ΜΠΡΙΖ DNB 2 1,75 (στον Stoiximan)
 
 Υπολογίσιμος αντίπαλος η Γκενκ, έχει υψηλούς στόχους και επιθυμεί να τερματίσει στην πρώτη τριάδα των πλέι-οφ. Προέρχεται από μεγάλη νίκη, συνοδεύομενη με καλή εμφάνιση, στην έδρα της Ζούλτε με 1-2 και μπροστά στο κοινό της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Άδικα ηττήθηκε η Μπριζ στην έδρα της Άντερλεχτ την Κυριακή, επιμήκυνε την κακή της παράδοση και η διαφορά που είχε αποκτήσει μίκρυνε, με αποτέλεσμα η ανταγωνίστρια της να μειώσει στον έναν βαθμό. Μεγαλύτερο το κίνητρο για τους φιλοξενούμενους, έχουν ποιότητα στο ρόστερ τους και εκτιμώ πως μπορεί να αποδράσουν με νίκη σε μία δύσκολη ομολογουμένως έδρα.
 
ΓΚΟΡΝΙΚ - ΠΟΝΤΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ Χ2 3,30 / 2,90 (στον Stoiximan)
 
 Κάκιστη η αγωνιστική εικόνα της Γκόρνικ με την κατάσταση να μην μπορεί να αλλάξει, αφού η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε τέλμα και να παραμένει για άλλη μία αγωνιστική ουραγός στο 2ο γκρουπ. Εντός έδρας έχει πετύχει μόλις 2 νίκες σε σύνολο 15 αγώνων και δεν δείχνει πως μπορεί να φανεί απειλητική απέναντι σε μία Ποντμπεσκίτζιε, η οποία παραμένει καλύτερη ομάδα και έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή κανονική περίοδο.
 
του Γιώργου Γεράνιου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags