Facebook Pixel Ο ΠΑΟΚ απαιτεί ακύρωση της ποινής του, αν δε γίνει ο τελικός Κυπέλλου!
| 2016-05-06 15:34:00

Ο ΠΑΟΚ απαιτεί ακύρωση της ποινής του, αν δε γίνει ο τελικός Κυπέλλου!

Ο ΠΑΟΚ απαιτεί ακύρωση της ποινής του, αν δε γίνει ο τελικός Κυπέλλου!

Μες στον ορυμαγδό των εξελίξεων, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τοποθέτηση της επισημαίνει οτι τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, γιατί δεν κατέβηκε να παίξει στο δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, αλλά αν ματαιωθεί ο τελικός Κυπέλλου, θα διεκδικήσει νομικά να τους πάρει πίσω!

Mε όσα γίνονται στο θέμα των ορισμών των βοηθών του Σιδηρόπουλου για τον τελικό, στον ΠΑΟΚ δε θεωρούν μόνο ότι είναι θέμα ηθικής δικαίωσης για τη δική τους στάσης αλλά κι ένας ακόμα λόγος για να τελειώσει η συγκεκριμένη διοίκηση της ΕΠΟ, το συντομότερο δυνατό.

Για τον ίδιο λόγο, σύμφωνα πάντα με όσα λένε στον ΠΑΟΚ, ο Σταύρος Κοντονής δεν έπρεπε να ξαναρχίσει το Κύπελλο ακόμα και αν υπήρχε ο κίνδυνος του GREXIT, αφού ακόμα και αυτό δεν είναι και τόσο καταστροφικό σε σχέση με τη συνέχιση της παρουσίας της συγκεκριμένης διοίκησης της ΕΠΟ.

Αν επιβεβαιωθεί η ματαίωση του τελικού Κυπέλλου, φαίνεται ότι ουσιαστικά ο μόνος λόγος που ξανάρχισε το Κύπελλο, ήταν να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ με το -3, αφού είχε εκφράσει δημοσίως την απόφασή του, να μην κατεβεί να παίξει στο δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Εφόσον υπάρξει νέα διακοπή του Κυπέλλου, στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά για να πάρουν πίσω τους τρεις βαθμούς που τους αφαιρέθηκαν από το επόμενο πρωτάθλημα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags