Facebook Pixel Αλλάζει όνομα μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης!
| 2016-06-26 19:20:00

Αλλάζει όνομα μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης!

Αλλάζει όνομα μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης!

Το αποφάσισε η νέα διοίκηση του συλλόγου.

Τη μετονομασία του Απόλλωνα Καλαμαριάς αποκάλυψε ο Όμηρος Φωτιάδης, ο οποίος μίλησε στο Metropolis 95,5 και τοποθετήθηκε για τα πλάνα που έχουν ο Άλεξ Κάλας και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης για τον σύλλογο

Διαβάστε πως θα λέγεται στην παρακάτω συνέντευξη:

Για την απόφαση του Άλεξ Κάλας και του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να ασχοληθούν με τον Απόλλωνα: «Είναι και οι δύο πόντιοι. Ο Άλεξ Κάλας δραστηριοποιείται στους συλλόγους στην Αμερική, παρακολουθεί όλα τα δρώμενα. Θέλει να ταυτίσει το ποδόσφαιρο και το ποντιακό στοιχείο».

Για τη σχέση του με τον Άλεξ Κάλας και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη: «Δεν είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, απλά είναι φίλοι μου. Δεν είμαι παράγοντας, ούτε ειδήμων. Θα ασχοληθώ με τον ποντιακό πληθυσμό. Ο Σάββας Καλεντερίδης έχει βρεθεί πολλές φορές με τον Άλεξ Κάλας, η επαφή τους έχει βάθος χρόνου από το παρελθόν. Το επόμενο διάστημα θα αλλάξει το προσωνύμιο της ομάδας σε Απόλλων Πόντου. Αυτός είναι ο στόχος, αλλά μέσα σε όλα αυτά είναι και το ποδόσφαιρο. Τα σχέδια του Άλεξ Κάλας για τον ποντιακό ελληνισμό είναι αρκετά μεγάλα. Νομίζω ότι είναι ένα εθνικό έργο με πολλές διαστάσεις σε μία εποχή που η πατρίδα μας έχει ανάγκη από ένα όραμα. Αυτό μπορεί να το δώσει ο ποντιακός ελληνισμός. Αν αυτό συνδυαστεί με την επιτυχία του αθλητικού αποτελέσματος του Απόλλωνα, θα είναι ευχής έργον».

Για τους στόχους του Κάλας: «Το ποδοσφαιρικό κομμάτι θα το αναλάβει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και οι συνεργάτες του. Δεν μπορώ να βοηθήσω εγώ στο αγωνιστικό κομμάτι. Στόχος είναι η άνοδος στη Football League, δεν υπάρχει άλλη σκέψη. Ευχή μας είναι να επιτευχθεί ο στόχος και σε συνδυασμό με άλλα πράγματα, όπως το θρησκευτικό κομμάτι. Ελπίζω σύντομα να είναι κοντά μας ο Άλεξ Κάλας για να μπει σε μια σειρά ο προγραμματισμός. Υπάρχει προγραμματισμός απλά θέλουμε να “πέσει” με κάποιες εκδηλώσεις, κοιτάμε να βρούμε ημερομηνίες που να είναι κοντά η μία με την άλλη για να γίνει η παρουσία του οράματος του Άλεξ Κάλας και του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για τον Απόλλωνα».
Για την αλλαγή στον χλοοτάπητα: «Χθες ξεκίνησε το πρωί να γίνει η επέμβαση. Θα είναι από τους ακριβότερους χλοοτάπητες στην Ελλάδα. Ελπίζουμε σε ένα μην θα στρώσει. Το ίδιο θα γίνει και σε ένα από τα γήπεδα της Καλαμαριάς για την προπόνηση της ομάδας».

Για το αν υπερισχύει η συνείδησή του ως προς την ποντιακή καταγωγή ή ως προς την αθλητική του προτίμηση προς τον Άρη: «Περισσότερο η ποντιακή καταγωγή του, παρά η αθλητική ταύτιση. Υπάρχει buissnenss plan για πολλά πράγματα, γιατί δεν θα μπορούσε να ασχοληθεί με μόλις ένα θέμα ο Άλεξ Κάλας. Διαθέτει τα μέσα, τα κεφάλαια, για να κάνει κάτι καλό. Πέρυσι στον Άρη, παρά το ατυχές αποτέλεσμα δεν είχε κρύψει ότι επιχειρηματικές ήταν οι βλέψεις του, αν και είναι Αρειανός από μικρός. Γενικότερα στον επενδυτικό κλάδο προσπαθεί με τις φιλίες και τις γνωριμίες που έχει να προσελκύσει το ενδιαφέρον Αμερικανών για να επενδύσουν στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags