Facebook Pixel Μοιάζει ανέκδοτο: Κυνηγό 20 εκ. θέλει ο Σαββίδης!
| 2016-08-26 09:15:00

Μοιάζει ανέκδοτο: Κυνηγό 20 εκ. θέλει ο Σαββίδης!

Μοιάζει ανέκδοτο: Κυνηγό 20 εκ. θέλει ο Σαββίδης!

Αν καταφέρει ο Μίχελ να πραγματοποιήσει αυτό το deal, θα πρόκειται για την πιο σημαντική μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ!

Γιατί εδώ μιλάμε για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, σε πολύ καλή ηλικία, που στον Δικέφαλο γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι πιθανότητες να καταφέρουν τον δανεισμό του, είναι ελάχιστες!

Πρόκειται για 26χρονο διεθνή Ουκρανό, που αγωνίζεται στη Σεβίλλη (άρα είναι κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ), που η ισπανική ομάδα τον είχε αγοράσει έναντι 18 εκ. ευρώ από τη Ντνίπρο και, τώρα, η αξία του ξεπερνάει τα 20 εκ. ευρώ!

Ο λόγος για τον Εβγκέν Κονοπλιάνκα, που όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Metrosport,  ο Μίχελ παλεύει να κλείσει τον δανεισμό του για έναν χρόνο!

Φυσικά ο ΠΑΟΚ δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του, καθώς ενδιαφέρον για τον Ουκρανό έχουν δείξει και οι Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Σπαρτάκ Μόσχας...

Στη Θεσσαλονίκη γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες προφανώς δεν είναι με το μέρος τους, αλλά σκοπεύουν να τις εξαντλήσουν προκειμένου να ρίξουν τέτοια βόμβα, που θα ακουστεί μέχρι το Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags