Facebook Pixel Η ατάκα Βέλλιου για Ρεχάγκελ και το μήνυμα του Καρνέζη στον κόσμο
| 2016-10-08 00:16:00

Η ατάκα Βέλλιου για Ρεχάγκελ και το μήνυμα του Καρνέζη στον κόσμο

Η ατάκα Βέλλιου για Ρεχάγκελ και το μήνυμα του Καρνέζη στον κόσμο

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις των Ελλήνων διεθνών μετά την δεύτερη νίκη τους για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Διαβάστε τι είπαν οι Βέλλιος, Καρνέζης και Τοροσίδης.

Αμέσως μετά την αναμέτρηση με τους Κύπριους στο Καραϊσκάκη, ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος, Βασίλης Τοροσίδης τόνισε: «Πέρσι ήταν δύσκολα. Αυτή την στιγμή ξεκινήσαμε καλά και δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο. Υπάρχει βελτίωση αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Δεν σημαίνει κάτι ότι κάναμε 6 βαθμούς, υπάρχουν 8 σημαντικά ματς ακόμη. Αρχής γενομένης από την Δευτέρα.

Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι δεν αφήσαμε την Κύπρο να κάνει παιχνίδι. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε την Δευτέρα. Αν κάνουμε 9 πόντους θα είμαστε 3 βαθμούς πάνω από τους Βόσνιους και θα πάμε σε εκείνο το σημαντικό παιχνίδι.

Αν και τότε κερδίσουμε και κάνουμε 6 βαθμούς διαφορά από την Βοσνία, θα έχει γίνει το βήμα για την 2η θέση και θα έχουμε ψυχολογία»!
 

Το... μήνυμα στον κόσμο!

Ο Ορέστης Καρνέζης στάθηκε στη βελτιωμένη εμφάνιση της Εθνικής και στη χαρά που έδωσε η Ελλάδα στον κόσμο που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη.

 

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα του ΟΤΕ:

«Στο τέλος μετράει η νίκη και οι 3 βαθμοί. Σίγουρα θέλουμε να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Στο πρώτο παίξαμε αρκετά καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορείς 90 λεπτά είσαι στον ίδιο ρυθμό. Διαχειριστήκαμε σωστά το ματς και πήραμε 3 βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί. Συνεχίζουμε».

Για το ματς με την Εστονία: «Η ομάδα έχει αποδείξει ότι έχει ποιότητα. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε πλήρης σε όλες τις θέσεις. Μπορούμε να κάνουμε την ζημιά ανά πάσα στιγμή. Σημαντικό και το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε γκολ».

Για τον κόσμο: «Ξέρουμε ότι έχουμε πικράνει τον κόσμο, είχαμε καιρό να κάνουμε καλό παιχνίδι στην έδρα μας. Χαρήκαμε και εμείς και ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας ελπίζω να είναι ακόμα περισσότερος στη συνέχεια».
 

«Ελπίζω να θυμίσουμε την Εθνική του Ρεχάγκελ»
 

Ο Απόστολος Βέλλιος δεν αγωνίστηκε στην αποψινή αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Κύπρο, ωστόσο δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη.

"Ακόμα μια νίκη, η δεύτερη στον όμιλο, ωστόσο έχουμε αρκετά ακόμη παιχνίδια μέχρι το τέλος των προκριματικών. Οφείλουμε να κοιτάξουμε τα θετικά, να διορθώσουμε τα αρνητικά και να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα με την Εσθονία τη Δευτέρα. Είναι μια πολύ σημαντική αναμέτρηση και πρέπει να παλέψουμε ώστε να πάρουμε μια ακόμη νίκη και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.

Πάντα υπήρχε ποιότητα και αξιόλογοι παίκτες στην Εθνική, τώρα όμως έχουμε και ένα πολύ αξιόλογο σύνολο και θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε την αξία μας. Για αυτό που με ρωτάτε, αν γίνεται να θυμίσουμε την Εθνική του προηγούμενου Γερμανού προπονητή, νομίζω ότι έχουμε διαφορετικό στιλ αλλά μακάρι να τη θυμίσουμε στις επιτυχίες της", ανέφερε ο 24χρονος επιθετικός της Νότιγχαμ Φόρεστ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags