Facebook Pixel «Ψώνια» ΠΑΟΚ από μεγάλη ομάδα τον Ιανουάριο!
| 2016-10-29 10:15:00

«Ψώνια» ΠΑΟΚ από μεγάλη ομάδα τον Ιανουάριο!

«Ψώνια» ΠΑΟΚ από μεγάλη ομάδα τον Ιανουάριο!

Άνθρωποι του Δικεφάλου ψάχνουν για συγκεκριμένες μεταγραφές και ήδη συζητάνε με συλλόγους. Διαβάστε σε ποιες θέσεις θα έχουμε... αφίξεις στην Τούμπα!
 

Στον ΠΑΟΚ είναι ήδη ειλημμένη απόφαση η απόκτηση ενός επιθετικού που θα βοηθήσει την ομάδα στο πρόβλημα που έχει με το γκολ, αλλά και αυτή ενός μέσου για να προσθέσει ακόμα μια λύση στο χώρο του κέντρου. Πρόσφατα, ωστόσο, οι Βλάνταν Ίβιτς και Λούμπος Μίχελ που έχουν αναλάβει τον μεταγραφικό σχεδιασμό φέρονται να εισηγήθηκαν δυο ακόμα παίκτες σε άλλες θέσεις.

Συγκεκριμένα, οι δυο άνδρες έκριναν ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση τόσο στους στόπερ όσο και στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Συνεπώς, στον ΠΑΟΚ έχουν καταλήξει πως χρειάζονται τέσσερις μεταγραφές στο «παράθυρο» του Ιανουαρίου. Παρ’ όλα αυτά, οι Μίχελ-Ίβιτς δεν θέλουν να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές μόνο για να γεμίσουν ποσοτικά το ρόστερ, αλλά να έχουν την ατομική ποιότητα ώστε να κάνουν τη διαφορά.

Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι πως δύσκολα μπορούν οι Θεσσαλονικείς να βρουν τόσους παίκτες πρώτης γραμμής τον χειμώνα. Για αυτό τον λόγο οι Ασπρόμαυροι έχουν αποφασίσει να μην κινηθούν μόνο για αγορές ποδοσφαιριστών, αλλά να ακολουθήσουν και μια διαφορετική κατεύθυνση.

Για την ακρίβεια, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σκοπεύουν να στραφούν στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, αναζητώντας παίκτες που έχουν μεν ποιότητα, αλλά δεν χωρούν στα ρόστερ και να τους πάρουν ως δανεικούς. Τέτοια ήταν η περίπτωση του Τιάμ που ήρθε το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους και στον Δικέφαλο σκέφτονται να επιμείνουν σε αυτή την πρακτική που μπορεί να τους φέρει «λαβράκια»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags