Facebook Pixel Ζαλάδα! Με πόσες δεκάδες εκ. ευρώ θα πάει Κίνα ο Τέβες
| 2016-12-14 15:01:00

Ζαλάδα! Με πόσες δεκάδες εκ. ευρώ θα πάει Κίνα ο Τέβες

Ζαλάδα! Με πόσες δεκάδες εκ. ευρώ θα πάει Κίνα ο Τέβες

Μιλάμε για ποσό που σοκάρει!

Ενα ακόμη αστέρι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Κίνας. Πρόκειται για τον Κάρλος Τέβες, ο οποίος είναι στις τελικές επαφές για να φύγει από την Μπόκα Τζούνιορς και να φορέσει τη φανέλα της Σανγκάη Σενχούα, προπονητής της οποίας είναι ο Γκουστάβο Πογιέτ, γνωστός στην Ελλάδα από την θητεία του στην ΑΕΚ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες την Σανγκάη Σενχούα και από τον ερχόμενο Μάρτιο θ' αναλάβει τα νέα του καθήκοντα με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στην αχανή χώρα της Ασίας. Η ομάδα της Σανγκάης κατέλαβε την 4η θέση στην διοργάνωση που ολοκληρώθηκε, υπό τις οδηγίες του Ισπανού, Γκρεγκόριο Μανθάνο.

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα του Μπουένος Αϊρες, «Ole», ο Αργεντινός σταρ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Σανγκάης, με ετήσιες αποδοχές που θα φθάνουν τα 25 εκατ. ευρώ!

Μάλιστα αναφέρει ότι ο Τέβες έχει κάνει κράτηση εισιτηρίων για την Κίνα το νέο έτος, και επίσης πως δεν έχει πληρώσει τα δίδακτρα στο σχολείο της κόρης του, για το 2017.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags