Facebook Pixel Βούιξε η Θεσσαλονίκη για επιστροφές στον ΠΑΟΚ που θα κάνουν πάταγο - Τι λέει ο Σαββίδης, σε ποιον έχει... αδυναμία
| 2016-12-16 21:35:00

Βούιξε η Θεσσαλονίκη για επιστροφές στον ΠΑΟΚ που θα κάνουν πάταγο - Τι λέει ο Σαββίδης, σε ποιον έχει... αδυναμία

Βούιξε η Θεσσαλονίκη για επιστροφές στον ΠΑΟΚ που θα κάνουν πάταγο - Τι λέει ο Σαββίδης, σε ποιον έχει... αδυναμία

Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος, κατέχουν αυτή τη στιγμή... πόστο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό δεν σημαίνει όμως ούτε ότι είναι… απομακρυσμένοι από την Τούμπα ούτε ότι δεν διατηρούν καλές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη. Το αντίθετο. 

Αυτό το διάστημα όμως, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να επιστρέψουν (επίσημα) στο διοικητικό σχήμα του Δικεφάλου του Βορρά, ανεξάρτητα από το αν ο Ιβάν Σαββίδης επιθυμεί κάτι τέτοιο όπως γράφεται και λέγεται.

Ο λόγος φυσικά για τους Θόδωρο Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα, για τους οποίους ο Ιβάν Σαββίδης τρέφει μεγάλη εκτίμηση, έχοντας βέβαια λίγη περισσότερη… αδυναμία στον πρώτο.

Απόδειξη, το ότι ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης το 2004, δίνει συχνά – πυκνά το «παρών» στην προεδρική σουίτα στην Τούμπα πέρα από το ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Ιωάννα Λίλη, βρίσκονται στον στενό φιλικό κύκλο του Σαββίδη, αλλά και το ότι ο Ζήσης Βρύζας παρακολουθεί όχι μόνο όλους σχεδόν τους εντός έδρας αγώνες αλλά αρκετούς από αυτούς μακριά από την Τούμπα.

Όμως, ο Θόδωρος Ζαγοράκης είναι αυτή τη στιγμή μέλος του Ευρωκοινοβουλίου και θα συνεχίσει να είναι μέχρι το 2019 όποτε και ολοκληρώνεται η θητεία του, ενώ ο Ζήσης Βρύζας όχι μόνο είναι μέλος της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ αλλά πριν από λίγες ημέρες ανέλαβε τη Διεύθυνση Αγωνιστικού, όπου μεταξύ των καθηκόντων του είναι η ευθύνη της σωστής διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συνεπώς, εάν δεν πραγματοποιηθεί κάποια πολύ μεγάλη έκπληξη, οι δυο τους θα συνεχίζουν να απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του Ιβάν Σαββίδη και θα συνεχίσουν να τον συμβουλεύουν όταν ζητείται η γνώμη τους, όμως το ενδεχόμενο να επιστρέψουν και επίσημα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, μοιάζει δύσκολο αν όχι απίθανο… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags