Facebook Pixel Καμία επαφή με Παπαδόπουλο, αλλά...
| 2017-01-22 11:04:00

Καμία επαφή με Παπαδόπουλο, αλλά...

Καμία επαφή με Παπαδόπουλο, αλλά...

Τις τελευταίες ώρες όλη η Ελλάδα αναφέρεται στο όνομα του Νίκου Παπαδόπουλου που όντως είναι μια πολύ σοβαρή επιλογή για τον πάγκο του ΟΦΗ όμως το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν έχει γίνει καμία επαφή με τον πρώην τεχνικό του Ηρακλή. 

Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχε το Gentikoule με τον παλαίμαχο του ΟΦΗ, διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχει γίνει κάποια επαφή ανάμεσα σε εκείνον και την διοίκηση της ομάδας.

Αυτό δεν λέει κάτι βέβαια αφού δεν αποκλείεται να υπάρξει επαφή μέσα στο επόμενο 24ωρο καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει το «πακέτο» όσων χρειάζονται μέχρι στιγμής: Νέος, φιλόδοξος, μπαρουτοκαπνισμένος, παιδί του ΟΦΗ και το όνομα του κάνει γκέλ στον κόσμο.

Ωστόσο, αυτήν την στιγμή δεν πρέπει να αποκλειστεί τίποτα γιατί δεν αποκλείεται να παίξει και ακόμα ένα όνομα προπονητή που προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει και δεν αποκλείεται να γίνει γνωστό μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Το σίγουρο είναι ότι στον Όμιλο θέλουν η ομάδα να πάει στο παιχνίδι με τον Άρη έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο της ενώ όλα δείχνουν ότι στα Πηγάδια ο ΟΦΗ θα πάει με υπηρεσιακό προπονητή τον Μηνά Πίτσο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags