Facebook Pixel Εξελίξεις στον ΠΑΟ με τον Παππά μετά τα "όργια" - Θα ...τρελαθούν οι οπαδοί με την απόφαση του Πασκουάλ
| 2017-01-22 11:45:00

Εξελίξεις στον ΠΑΟ με τον Παππά μετά τα "όργια" - Θα ...τρελαθούν οι οπαδοί με την απόφαση του Πασκουάλ

Εξελίξεις στον ΠΑΟ με τον Παππά μετά τα "όργια" - Θα ...τρελαθούν οι οπαδοί με την απόφαση του Πασκουάλ

Τι σκοπεύει να κάνει ο Ισπανός προπονητής έπειτα από την απίστευτη εμφάνιση του Έλληνα γκαρντ απέναντι στον Προμηθέα και για ποιον χτυπούν οι καμπάνες; Ο σκύλος κάτι μύρισε...

Πριν από μερικές μέρες ο "σκύλος" έγραψε για τη περίπτωση του Νίκου Παππά και ότι θα πρέπει να πάρει ευκαιρίες από τον Τσάβι Πασκουάλ.

Το κείμενο γράφτηκε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Φενέρ. Πριν περάσουν μερικές ώρες, ο Πασκουάλ χρησιμοποίησε τον Παππά και ο 26χρονος γκαρντ τον "ξελάσπωσε" στο παιχνίδι με τον Προμηθέα. Εκεί όπου η ήττα ήταν σχεδόν βέβαιη για το "τριφύλλι"...

Μετά το ματς, μάλιστα, ο Ισπανός προπονητής δήλωσε ότι ο Παππάς έπαιξε τέλεια. Αν και δεν μπορείς με σιγουριά να ξέρεις τι θα γίνει στη συνέχεια, η λογική αναφέρει ότι ο Ελληνας σκόρερ θα βλέπει περισσότερο παρκέ πλέον και ειδικά από τη στιγμή που ο Φελντέιν είναι μία του ύψους, μία του βάθους.

Έχει πολύ καλό σουτ και επιθετικά προσόντα ο Δομινικανός, όχι, όμως, τη σταθερότητα που απαιτεί το υψηλό επίπεδο της Ευρωλίγκας.

Μετά το παιχνίδι με τον Προμηθέα, ο Παππάς αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που τον λατρεύει και θέλει να τον βλέπει ολοένα και περισσότερο στο παρκέ. Κάτι που θα γίνει και ειδικά την εβδομάδα που μας έρχεται, με τα δύο παιχνίδια κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Ερυθρό Αστέρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags