Facebook Pixel Δεν είναι μόνο ο Αραούχο - Παίζει κι άλλος δυνατά για ΑΕΚ!
| 2017-01-23 23:20:00

Δεν είναι μόνο ο Αραούχο - Παίζει κι άλλος δυνατά για ΑΕΚ!

Δεν είναι μόνο ο Αραούχο - Παίζει κι άλλος δυνατά για ΑΕΚ!

Ο Αργεντινός παραμένει στο προκήνιο, αλλά στην επικαιρότητα της Ένωσης φαίνεται πως μπαίνει άλλος ένας επιθετικός από το εξωτερικό! Διαβάστε ποιος...

Ουκ ολίγα είναι τα σενάρια που αναπτύσσονται το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ, η οποία «φουλάρει» για την απόκτηση επιθετικού.

Επικρατέστερος στόχος εξακολουθεί να θεωρείται ο Σέρχιο Αραούχο της Λας Πάλμας, για την απόκτηση του οποίου συνεχίζει να παλεύει ο Δικέφαλος, ενώ σήμερα ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας προανήγγειλε την αποχώρηση του παίκτη δίνοντας κι άλλη τροφή στα σενάρια.

Σήμερα, πάντως, γράφτηκε επίσης το όνομα του Σάμουελ Αρμεντέρος. Πρόκειται για 26χρονο Σουηδό που αγωνίζεται στην ολλανδική Χέρακλες και φέρεται να προτάθηκε στην Ένωση, η οποία εξετάζει την περίπτωσή του. Μάλιστα, η υπόθεση ίσως να έχει συνέχεια, καθώς ο ποδοσφαιριστής αποτελεί μια καλή περίπτωση και σαφώς πιο προσιτή από αυτή του Αραούχο.

Το συμβόλαιο του Σουηδού ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ αγωνιστικά ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που ψάχνει η ΑΕΚ. Και αυτό γιατί πρόκειται για φορ που δεν είναι «κολώνα» στην περιοχή, όπως οι Αλμέιδα και Πέκχαρτ, αλλά μπορεί να παίξει κατά πλάτος στην επίθεση δίνοντας στο παιχνίδι της ομάδας διαφορετικά στοιχεία από τους άλλους δυο. Είναι σε καλή ηλικία, ενώ στο παρελθόν έχει ξανατσεκαριστεί από ελληνικούς συλλόγους.

Φυσικά, η σύνδεση μεταξύ του Αρμεντέρος και του Μαϊστόροβιτς είναι προφανής εξαιτίας της κοινής τους καταγωγής. Άλλωστε, ο Σουηδός αγανάκτησε με τον τρόπο που χειρίστηκε ο Ντε Μπαρτόλο το θέμα του Ντίας οδηγώντας τη μεταγραφή σε «ναυάγιο». Όχι ότι δεν είχε ευθύνη και ο ίδιος ο Μαϊστόροβιτς, ωστόσο στην περίπτωση του συμπατριώτη του, θα έχει την ευκαιρία να αναλάβει αποκλειστικά τους χειρισμούς της υπόθεσης και να τα καταφέρει καλύτερα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags