Facebook Pixel Δήλωση-πάταγος για Αντετοκούνμπο από Jason Kidd: "Θα γίνει ο νέος..."!
Μπάσκετ
NBA
| 2017-01-26 01:37:00

Δήλωση-πάταγος για Αντετοκούνμπο από Jason Kidd: "Θα γίνει ο νέος..."!

Δήλωση-πάταγος για Αντετοκούνμπο από Jason Kidd: "Θα γίνει ο νέος..."!

Ο προπονητής του Έλληνα φόργουορντ είναι τόσο εντυπωσιασμένος από τα κατορθώματά του που δεν δίστασε να τον παρομοιάσει μέ έναν πραγματικό θρύλο του ΝΒΑ!

Νέος Magic Johnson o Γιάννης Αντετοκούμπο! Δεν το λέμε εμείς αυτό, το λέει ο προπονητής του ο JasonKidd, σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες στους B.J. Armstrongκαι RicBucher. Με δικά του λόγια:

«Τον Γιάννη τον παρακολουθούσα από τότε που ήμουνα προπονητής στους Nets. Έβλεπα ότι είχε διαφορετικά, ξεχωριστά προσόντα σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες. Η πρώτη μου σκέψη λοιπόν, όταν κατέληξα στους Bucks, ήταν να του δώσω την μπάλα για να δω πως θα κουμαντάρει την ομάδα. Δεν πήγε καλά στην αρχή, αλλά δεν απογοητευθήκαμε. Καταλάβαμε ότι δεν ήταν έτοιμος, αλλά δεν είναι πια και τόσο μεγάλη ζημιά να μην είσαι έτοιμος. Δεν θέλω να πω ότι απέτυχε, γιατί όλα θέμα τάιμινγκ είναι. Του δώσαμε χρόνο, τον ξαναδοκιμάσαμε πιο μετά, και την δεύτερη φορά ήταν έτοιμος.

Μην ξεχνάμε ποτέ τα καταπληκτικά προσόντα του. Θυμηθείτε τον ΜagicJohnson, που με ύψος 2:06 έβλεπε αλλιώς το γήπεδο κι έκανε το παιχνίδι πιο εύκολο για τους συμπαίκτες του. Κάτι ανάλογο είναι κι ο Γιάννης κι αυτό τον κάνει ξεχωριστό. Ήθελε να το κάνει, δούλεψε σκληρά για να το κάνει και θα γίνεται διαρκώς καλύτερος. Τώρα είναι άνετος στο ρόλο του πλέη μέηκερ και θα έχει πλάκα να τον βλέπεις.

Μερικές φορές ξεχνάω ότι είναι μόλις 22 ετών και σκέφτομαι “μα γιατί δεν βρήκε τον τάδε ανοιχτό συμπαίκτη του ή γιατί δεν έκανε την δείνα πάσα”, αλλά κατανοώ τις δυσκολίες του. Προσαρμόζεται πολύ γρήγορα κι έτσι όλα γίνονται πολύ εύκολα γι’ αυτόν!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags