Facebook Pixel Τρία Super Paroli και Mega Booster για extra κέρδη από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ!
Life
| 2017-01-27 12:37:00

Τρία Super Paroli και Mega Booster για extra κέρδη από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ!

Τρία Super Paroli και Mega Booster για extra κέρδη από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ!

Οι αποδόσεις ανεβαίνουν και τα κέρδη «απογειώνονται» για τους παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ με το Super Paroli και το Mega Booster! 

Τα Super Paroli είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ που δίνουν επιπλέον κέρδη σε περίπτωση επιτυχίας. Ένα ακόμη πλεονέκτημα που έχουν είναι ότι οι αποδόσεις τους διατηρούνται αμετάβλητες.

Την προηγούμενη εβδομάδα όσοι πόνταραν στο Super Paroli του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με τις νίκες της Άρσεναλ, της Μονακό και της Μπαρτσελόνα, διπλασίασαν τα λεφτά τους. Τρία Super Paroli περιλαμβάνει το κουπόνι αυτού του Σαββατοκύριακου.

Το πρώτο Super Paroli, με αγώνες του Σαββάτου, περιλαμβάνει τις νίκες της Αϊντχόφεν, της Λάτσιο και της Λυών. Τα τρία αυτά φαβορί έχουν απόδοση 2,69. Παίζοντας τη συγκεκριμένη τριάδα με το Super Paroli του ΟΠΑΠ η απόδοσή της ανεβαίνει στο 3,20 (19% αύξηση απόδοσης),

Το δεύτερο Super Paroli, με αγώνες της Κυριακής, έχει τις νίκες της Ρεάλ Μαδρίτης, του Παναθηναϊκού και της Νάπολι. Τα τρία αυτά φαβορί δίνουν συνολική απόδοση 1,34 η οποία ανεβαίνει στο 1,70 με το Super Paroli (27% αύξηση απόδοσης).

Το τρίτο Super Paroli, επίσης με αγώνες της Κυριακής, περιλαμβάνει τις νίκες της Γιουβέντους, της Σεβίλλης και της Νις. Η τριάδα δίνει απόδοση 4,60. Με το Super Paroli η απόδοσή της ανεβαίνει στο 5,50 (20% αύξηση απόδοσης).

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ συνεχίζουν να απολαμβάνουν extra κέρδη και με το Mega Booster. Με την επιλογή 3 αγώνων και πάνω από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, που δίνουν συνολική απόδοση τουλάχιστον 4,00 τα κέρδη σε περίπτωση επιτυχίας αυξάνονται από 5% έως 100%! Συγκεκριμένα, οι 3άδες δίνουν extra κέρδη +5%, οι 4άδες +10%,  οι 5άδες +15%, οι 6άδες +20%, οι 7άδες +25%, οι 8άδες +30%, οι 9άδες +50% και οι 10άδες και πάνω +100%! Στο Mega Booster από αυτό το κουπόνι προστίθενται και η Bundesliga, η οποία ξεκινάει μετά τη χειμερινή διακοπή.

Το Mega Booster παίζει και μπάσκετ στη Euroleague και στο NBA. Επιλέγοντας τουλάχιστον 4 αγώνες από την Euroleague και το NBA οι τυχεροί του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» διεκδικούν επιπλέον κέρδη +10% για τις 4άδες, +20% για τις 5άδες, +30% για τις 6άδες, +50% για τις 7άδες και +100% για τις 8άδες και πάνω!

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ δίνει επιπλέον κέρδη χάρη στο Super Paroli και το Mega Booster, αλλά και άμεση απόδοση μετρητών στους νικητές.


 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags