Facebook Pixel Κάτι "περίεργο" τρέχει με τον Αραούχο - Ποιο το μπέρδεμα, γιατί φαίνεται "ύποπτος" ο παίκτης; Λέτε;
| 2017-01-27 22:42:00

Κάτι "περίεργο" τρέχει με τον Αραούχο - Ποιο το μπέρδεμα, γιατί φαίνεται "ύποπτος" ο παίκτης; Λέτε;

Κάτι "περίεργο" τρέχει με τον Αραούχο - Ποιο το μπέρδεμα, γιατί φαίνεται "ύποπτος" ο παίκτης; Λέτε;

Ποιες είναι οι λεπτομέρειες που καθιστούν περίπλοκη την περίπτωση του Αργεντινού; Μπορεί να τον κρατήσει και μετά το καλοκαίρι η ΑΕΚ ή όχι;

O Σέρχιο Αραούχο υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ ως δανεικός για έξι μήνες συν ένα χρόνο από την ισπανική Λας Πάλμας. Οι προσδοκίες από τον Αργεντινό επιθετικό είναι μεγάλες, ωστόσο η υπόθεσή του παραμένει κάπως μπερδεμένη, αφού ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει πλήρως οι όροι υπό τους οποίους ήρθε στην Ελλάδα.

Στην ανακοίνωσή της η Ένωση κάνει λόγο για απόκτηση του Αργεντινού ως το τέλος της σεζόν με οψιόν επέκτασης του δανεισμού για έναν ακόμα χρόνο. Αυτό είναι το στοιχείο που περιπλέκει τα πράγματα, αφού στην αντίστοιχη ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας για τη μεταγραφή δεν υπάρχει αντίστοιχη αναφορά.

Το μόνο που αναγράφεται από την ισπανική ΠΑΕ είναι ότι δεν προβλέπεται οψιόν αγοράς στη συμφωνία, κάτι που ήταν έτσι κι αλλιώς γνωστό. «Ο Αραούχο θεωρείται σημαντικό στέλεχος για την ομάδα, έτσι δεν υπάρχει οψιόν αγοράς στη συμφωνία του δανεισμού» αναφέρει χαρακτηριστικά η Λας Πάλμας. Αυτό είναι και το μόνο στοιχείο που περιλαμβάνεται στην ανακοίνωση σχετικά με το τι θα συμβεί μετά το πέρας του συμφωνηθέντος εξαμήνου. Δεν γίνεται πουθενά αλλού αναφορά για ύπαρξη ή μη οψιόν ανανέωσης, σε αντίθεση με αυτό που υποστηρίζει η ΑΕΚ.

Στα παραπάνω προσθέστε και τη διφορούμενη στάση του παίκτη. Ο ίδιος ο Αραούχο τόνιζε το προηγούμενο διάστημα ότι θα γυρίσει στη Λας Πάλμας, συμφωνώντας με τα λεγόμενα του προέδρου της, που έλεγε ότι τον περιμένουν πίσω από την 1η Ιουνίου. Αντίθετα, σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε κατά την παρουσίασή του από την Ένωση, έκανε… ντρίμπλα αποφεύγοντας να δώσει ξεκάθαρη απάντηση. «Προς το παρόν το μόνο που σκέφτομαι είναι να επιστρέψω στο επίπεδο που μπορώ να παίξω. Η ομάδα έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να με φέρει εδώ και το μόνο που σκέφτομαι είναι να ανταποδώσω αυτή την προσπάθεια με την απόδοσή μου», αρκέστηκε να πει ο Αραούχο.

Τέλος, όσον αφορά στο ποσό που θα πληρώσει η ΑΕΚ για τον δανεισμό, έχουν γραφτεί αρκετές υπερβολές -απ'ότι φαίνεται- το προηγούμενο διάστημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αργεντινός θα λάβει περίπου 500.000 ευρώ για το συμβόλαιό του, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το ύψος του loan fee που θα πάρει η Λας Πάλμας, έαν πάρει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags