Facebook Pixel Μάγκας ο Μέστο! Τι είπε για Ουζουνίδη, κόσμο και παίκτες
| 2017-01-30 00:51:00

Μάγκας ο Μέστο! Τι είπε για Ουζουνίδη, κόσμο και παίκτες

Μάγκας ο Μέστο! Τι είπε για Ουζουνίδη, κόσμο και παίκτες

Ο Ιταλός άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, για την γκέλα με τον Λεβαδειακό και την …γκρίνια της εξέδρας.
 

Στους παίκτες ρίχνει τις ευθύνες για την εικόνα του Παναθηναϊκού ο Τζιαντομένικο Μέστο. Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις μετά το 0-0 με τον Λεβαδειακό, είπε ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν φέρει καμία ευθύνη για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

«Είμαστε δυσαρεστημένοι, οι φίλαθλοι έχουν σίγουρα το δίκιο τους γιατί δεν μπορούν να συγχωρέσουν αυτού του είδους τις εμφανίσεις, αυτό για εμάς τους πιο έμπειρους έχει μεγάλη σημασία και γι’ αυτό δεν μπορούμε να βοηθήσουμε και τους νέους. Εμείς όμως πρέπει να συνεχίσουμε και να δουλεύουμε στο 100% και να δούμε πως μπορούμε να δουλεύουμε πιο πολύ στις προπονήσεις για να πετύχουμε νίκες. Πιστεύω ότι το πρόβλημα δεν είναι ο προπονητής.

Αυτοί που παίζουν είναι οι παίκτες και αυτοί φταίνε για τα αρνητικά αποτελέσματα, εμείς οφείλουμε να ακούμε τον προπονητή μας, όπως κάναμε και με τον προηγούμενο, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε πως πρέπει να παίξουμε πιο έξυπνα γιατί είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει πάντα να κυνηγάμε τη νίκη. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θετική ενέργεια στην ομάδα, ακόμα και μια λάθος μπαλιά δημιουργεί γκρίνια, η μόνη λύση είναι να συνεχίσουμε την πολλή και σκληρή δουλειά για να έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Όλοι κάνουν λάθη και δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν της σκληρής δουλειάς. Εμείς πρέπει να σκεφτούμε τον επόμενο αγώνα, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το πώς θα κατακτήσουμε το Κύπελλο. Πρέπει να δούμε το επόμενο ματς και από κει και πέρα πρέπει να νικήσουμε το επόμενο ματς και έτσι να πορευτούμε. Ως επαγγελματίας πρέπει πάντα να δίνω το 100% στον αγωνιστικό χώρο, δεν έχω μιλήσει με κανέναν και δεν γνωρίζω για άλλες προτάσεις ή ομάδες. Είναι οι τελευταίοι μήνες του συμβολαίου μου αλλά στόχος μου είναι όσο είμαι εδώ να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου», είπε στη Νόβα ο Μέστο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags