Facebook Pixel Έξαλλος ο Θεοδωρίδης με διαιτησία και... εξυγιαντές - "Καρφάρα" για ΠΑΟ και πέναλτι!
| 2017-01-30 01:05:00

Έξαλλος ο Θεοδωρίδης με διαιτησία και... εξυγιαντές - "Καρφάρα" για ΠΑΟ και πέναλτι!

Έξαλλος ο Θεοδωρίδης με διαιτησία και... εξυγιαντές - "Καρφάρα" για ΠΑΟ και πέναλτι!

Σε αιχμηρές δηλώσεις προέβη για ακόμα μια φορά ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφορικά με την αντιμετώπιση της ομάδας από τους διαιτητές σε σχέση με τους διώκτες της!

Αγριεμένος εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης σε δηλώσεις του μετά το ματς του Ολυμπιακού στη Βέροια, καθώς αναφέρθηκε στη διαιτησία και πέταξε αρκετές «σπόντες» για τους… εξυγιαντές και τον Παναθηναϊκό.

Ο κ. Θεοδωρίδης δεν αναφέρθηκε ευθέως στους Πράσινους, αλλά τους «φωτογράφισε» εμμέσως πλην σαφώς τονίζοντας χαρακτηριστικά το εξής: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχής που ο Ολυμπιακός μετά από όσα έγιναν με τη διαιτησία η ομάδα έχει βάλει 36 γκολ, 21 κάποια άλλη ομάδα. Κέρδισε πέντε πέναλτι η άλλη ομάδα και ο Ολυμπιακός, η φύση επιθετική ομάδα, κέρδισε ένα σε όλο το πρωτάθλημα και στους άλλους σφύριξαν τέσσερα, τα τρία εκ των οποίων ήταν ανύπαρκτα. Όλοι οι εξυγιαντές ήθελαν να κυνηγήσουν τον Ολυμπιακό;»

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος μήνας και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας μου γιατί υπερέβαλαν εαυτούς, στον προπονητή και σε όλους όσοι είναι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Με αυτό το αποτέλεσμα δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Έχει πολύ δρόμο ακόμη και θα περιμένουμε να γίνει ακόμη καλύτερη η ομάδα μας. Πραγματικά ήταν φοβερά αντίξοες οι κλιματολογικές συνθήκες όλο αυτό τον καιρό. Υποφέραμε. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Τα αποτελέσματα δείχνουν την αξία της κάθε ομάδας κάθε χρόνο.

Θέλω να πω στους διάφορους εξυγιαντές του ποδοσφαίρου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχής που ο Ολυμπιακός μετά από όσα έγιναν με τη διαιτησία η ομάδα έχει βάλει 36 γκολ, 21 κάποια άλλη ομάδα. Κέρδισε πέντε πέναλτι η άλλη ομάδα και ο Ολυμπιακός, η φύση επιθετική ομάδα, κέρδισε ένα σε όλο το πρωτάθλημα και στους άλλους σφύριξαν τέσσερα, τα τρία εκ των οποίων ήταν ανύπαρκτα. Όλοι οι εξυγιαντές ήθελαν να κυνηγήσουν τον Ολυμπιακό;

Δεν κυνηγιέται ο Ολυμπιακός. Τελεία και παύλα. Εκτέθηκαν στους οπαδούς τους ανεπανόρθωτα. Διότι όλα αυτά τα χρόνια που φωνάζουν ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα με 30 και 40 πόντους διαφορά. Δεν γίνεται τυχαία αυτό το πράγμα. Πρέπει να είναι τεράστια η διαφορά της ομάδας του Ολυμπιακού με τις ομάδες των εξυγιαντών. Με κάτι παπαγαλάκια και κάτι διάφορους προσπαθούν να στρέψουν τον κόσμο εναντίον του Ολυμπιακού. Κοροϊδεύουν τους οπαδούς των ομάδων τους. Εγώ είμαι πανευτυχής γιατί αποδείχθηκε η αλήθεια. Ελπίζω οι φίλαθλοι των ομάδων αυτών να συνέλθουν και να δουν ποια είναι η πραγματική αιτία που οι ομάδες τους βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση.

Ευχαριστώ τα παιδιά, τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, τον πρόεδρο μας, όλους γιατί αυτή τη στιγμή αποδεικνύεται ξανά σε ένα πεντακάθαρο πρωτάθλημα, όπως το θέλουν οι εξυγιαντές με τους διαιτητές αυτούς να έχουμε αυτή τη διαφορά.  Μετράνε πάντα τα αποτελέσματα και όχι τα λόγια»
.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags